GÜNDEM

Nedim Şener, Cemal Kaşıkçı cinayetindeki sır mektubu yazdı

Hürriyet yazarı Nedim Şener, Cemal Kaşıkçı cinayetinin iddianamesini okuduğunu ve oradaki tüm işaretlerin Prens Selman'ı gösterdiğini yazdı.

Nedim Şener, Cemal Kaşıkçı cinayetindeki sır mektubu yazdı

Hürriyet yazarı Nedim Şener, Cemal Kaşıkçı cinayetinin perde arkasındakileri deşifre etmek için okuduğu iddianamedeki önemlki detayları yazdı. Cinayete tanıklık eden Kaşıkçı'nın 30 yıllık arkadaşının ifadeleri ve sır mektuptan yola çıkan Şener, tüm işaret levhalarının Prens Selman'ı gösterdiğini bir kez daha belirtti. 

İşte Nedim Şener'in Cemal Kaşıkçı yazısı:

Günlerdir medyada haber olan gazeteci Cemal Kaşıkcı cinayetiyle ilgili iddianameyi okurken, ilginç bir kişinin verdiği ve cinayet kararını veren merkezi işaret eden ifadeye rastladım.
Mısır El-Gad Partisi Başkanı ve 2005 yılının eski cumhurbaşkanı adayı Ayman Nour’un, Suudi Arabistan’ın İstanbul Konsolosluğu’nda 2 Ekim 2018’de katledilen Cemal Kaşıkçı cinayetine dair İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nda “tanık” sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı.

Savcılığın Kaşıkçı’yı katleden Suudi yetkililer hakkında hazırladığı iddianamede yer alan ifadesinde Nour, öldürülen gazeteciyi 30 yıldır tanıdığını, çok yakın dostu olduğunu, öldürülmeden önce aldığı tehditlerle ilgili bilgi vermek istediğini söyledi.

Kral Abdullah ve önceki veliaht prens Muhammed bin Naif’in gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı çok sevdiğini anlatan Nour, Muhammed bin Selman’ın veliaht prens olmasından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili şunları anlattı:

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar