GÜNDEM

Nedim Şener 'aman dikkat' diyerek uyardı: FETÖ'cüler koronavirüsten beter!

Nedim Şener, Sağlık Bakanı Koca'nın sosyal medya ve Whatsapp’tan yayılan gerçek dışı olduğunu belirttiği “Gizli” belge üzerinden önümüzdeki süreci sabote etme girişimleri olacağını söyledi ve 'aman dikkat' diyerek uyardı.

Nedim Şener 'aman dikkat' diyerek uyardı: FETÖ'cüler koronavirüsten beter!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya ve Whatsapp’tan yayılan “Gizli” belgenin gerçek dışı olduğunu söyledi.  Koca, "Panik yaratacağı bilinerek UYDURULMUŞTUR. Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. DOĞRU HABER, RESMEN YAPILAN AÇIKLAMADIR." dedi.

Hürriyet yazarı-Gazeteci Nedim Şener de bu belgenin önümüzdeki süreci sabote etme girişimleri olacağını ifade etti ve uyardı. FETÖ'cü hesapların devrede olduğunu söyleyen Şener, "Resmî ve yetkili kişi, kurum ve kurulların açıklamalarını dikkate alın lütfen. Koronavirüs’den beter bu FETÖ’cüler. Aman dikkat." dedi. '

Nedim Şener paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Sağlık Bakanı @drfahrettinkoca ‘nın yalanladığı bu belge, önümüzdeki süreci sabote etme girişimleri olacak. Siz o alçakların kim olduğunu tahmin ediyorsunuz. Resmî ve yetkili kişi, kurum ve kurulların açıklamalarını dikkate alın lütfen. FETÖ’cü hesaplar bu sahte belge için devrede. Yurtdışından yayıyor şerefsiz. Koronavirüs’den beter bu FETÖ’cüler. Aman dikkat.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar