GÜNDEM

Nedim Şener açıkladı: FETÖ'cü akademisyene nasıl takipsizlik verildi?

Hürriyet yazarı Nedim Şener, koronavirüs bahanesiyle FETÖ'cü akademisyene nasıl takipsizlik kararı verildiğini yazısına konu edindi.

Nedim Şener açıkladı: FETÖ'cü akademisyene nasıl takipsizlik verildi?

Koronavirüs gündemi Türkiye'nin ana gündem maddesi halideyken FETÖ'nün algı operasyonları da hız kesmiyor. 

Birçok algı operasyonu yapmaya çalışan FETÖ'nün kendi akademisyeni için de başlattığı algı, Nedim Şener'in gündemindeydi. 

İşte Nedim Şener'in kaleminden FETÖ'cü akademisyene verilen takipsizlik kararı:

Her zaman söylediğim gibi, FETÖ yalan ve algı operasyonları ile kaos yaratmaya ya da var olan gerginlikleri kaosa çevirmeye çalışır.
Konu deprem, sel, kuraklık, seçim, kurların yükselmesi, ABD ya da AB ile gerginlik, yabancı sığınmacılar, Rusya ile ilişkiler veya koronavirüs olsa da fark etmez. Hemen yalan, dezenformasyon ve algı operasyonuna girişirler. Sahte belge üretirler. Çünkü geniş bir kitlenin gerçeğe ulaşma imkânı olmadığını, birçoğunun da “muhalif düşüncelerle” ürettikleri yalanın müşterisi olduğunu bilirler.

Koronavirüs daha Türkiye’de görülmeden kolları sıvadılar, önce bazı hastanelerde gizlenen vakalar olduğuna, karantinaya alınanlar olduğuna dair sahte ses kayıtları yaydılar. Vaka ve ölümlerin gizlendiği yalanını ortaya attılar. Sağlık Bakanlığı antetli sahte belge yaydılar. Cezaevlerinden sadece FETÖ üyelerinin çıkarılması amacıyla sahte kampanya yaptılar. Son numaraları, koronavirüs nedeniyle toplumda oluşan paniği suiistimal etmek oldu; Gaziantep Üniversitesi’nde görev yapan ve ihraç edilen FETÖ mensubu Mustafa Ulaşlı’yı “Koronavirüse karşı aşıyı bulacak mucize” olarak parlatmaya çalıştılar.

Bunlara aracı olan bazı gazeteci, ajans ve siyasetçiler de koronavirüse karşı fedakârca mücadele eden doktorlar başta olmak üzere sağlık çalışanlarına haksızlık yapmaktan kaçınmadılar. Ulaşlı’nın koronavirüs hakkında bilgisi ya da çalışmaları hakkında değerlendirme yapacak değilim.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar