MEDYA KÖŞESİ

Neden bir kişi bile sahip çıkmadı Adnan Oktar’a?

Star yazarı Ersoy Dede, operasyon esnasında Adnan Oktar ve grubunun sadece Ahmet Hakan'ı değil birçok kişiyi aradığını bir ümit yardım istediklerini fakat umduklarını bulamadıklarını söyledi.

Neden bir kişi bile sahip çıkmadı Adnan Oktar’a?

Adnan Oktar operasyonuna ilişkin köşe yazarları kalem oynatmaya devam ediyor. Onlardan biri olan Star yazarı Ersoy Dede, Adnan Oktar'ın yardım isteğini Cumhuriyet gazetesi dışında hiçbir gazete ve televizyonun kabul etmediğini, Oktar'ın zannettiği gibi yüksel paralar ödediği yayın organlarından istifade edemediğini söyledi.

Dede, Oktar hiçbir yazarın iyi bir şey yazmadığını söyledi ve şu ifadeyi kullandı:

 Şimdi uzun uzun düşünecek vaktin olacak Adnan Oktar.. ‘Neden bir tek kişi bile beni sevmemiş’ diye..

ERSOY DEDE'NİN YAZISI

Adnan Oktar yolun sonuna geldiğinde can havliyle Ahmet Hakan’ı aramış.. ‘Bana yardım et’ diye.. Sadece Ahmet Hakan değil, çok kişiyi aradılar o sabah.. Bir ümit yardım istediler.. ‘Hocamızla bir mülakat yapar mısınız?’ dediler.. Cumhuriyet gazetesi dışında hiç bir gazete ya da televizyon kabul etmedi.. Bunlar arasında tam sayfa ilanlarıyla senelerce fonladıkları gazeteler de var..

Adnan Oktar zannetti ki, yıllarca yüksek dilimden paralar öderlerse bazı yayın organlarına, onlar da ellerinin altında olur, vakti geldiğinde istifade ederler… Dünkü gazetelerin tamamını okudum.. Bu konuda kalem oynatan bütün yazarları taradım.. İlaç için tek kelime; “.. Ama Adnan Hoca muteber bir adamdır. Bu İngiliz derin devletinin bir oyunudur..” diyene rastlamadım.. İlk taşı da ‘Harun Yahya’ ilanlarından en yüksek payı alanlar atmış.. Şimdi uzun uzun düşünecek vaktin olacak Adnan Oktar.. ‘Neden bir tek kişi bile beni sevmemiş’ diye..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar