GÜNCEL

Necef Uğurlu yazdı: Ahu Özyurt ve 4 Beyefendi Kabahat Nöbeti ve Kemal Kılıçdaroğlu

Gerçek Gündem yazarı Necef Uğurlu, Perşembe akşamları Ahu Özyurt’un TV100 de yayınlanan 'Sağlı Sollu' programına övgüler yağdırdı. Uğurlu, 'Program su gibi akıyor , bakmayın adının ‘sağlı Sollu’ olduğuna sağı solu belli değil , zaten günümüzde ‘Sol’ Davutoğlu ve Babacan’ı savununca ve Meral Hanıma övgüler yağdırınca sağım solum sobe olduk' dedi.

Necef Uğurlu yazdı: Ahu Özyurt ve 4  Beyefendi Kabahat Nöbeti  ve  Kemal Kılıçdaroğlu

Gerçek Gündem yazarı Necef Uğurlu, tv100'de yayınlanan Ahu Özyurt'un sunduğu 'Sağlı Sollu' programına övgüler yağdırdı. Uğurlu, program sunucusu Ahur Özyurt için, 4 zeki afacan çocuğu dövmeden sövmeden, kırmadan  idare eden yuva öğretmeni gibi olduğunu söyledi. Uğurlu bunun yanı sıra  programın su gibi aktığını da belirterek, kaçıranlar için çok şey kaybedeceklerini söyledi. 

İşte o yazı... 

Zeki insan gerektirmeyen  bir sistemin karanlık dehlizlerinde  yürüyoruz  ‘gündüz gece! ‘ , menzile ererişince bize ne olacak korkusundan uyku durak kalmadı.

Zeki insanlar yerine yıllardır  ahlaksız ,  yeteneksiz,  , kurnaz olmayı çağdaşlık ve marifet sanan umursamazlar konuldu ya, durmak yok  vaz geçilmiyor  .

Bunlar dindar olsa ne olur , namaz kılmasa ne olur , laikim dese Cumhuriyete ne faydası olur .

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar