GÜNDEM

Nebil Özgentürk gözaltı kararına rağmen ülkeye döndü

Cumhuriyet operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı olan Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Nebil Özgentürk, Türkiye'ye döndü...

Nebil Özgentürk gözaltı kararına rağmen ülkeye döndü

Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı olan Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Nebil Özgentürk, Almanya'dan Türkiye'ye döndü.

Nebil Özentürk, Twitter hesabı üzerinden "Şimdi Cumhuriyet binasındayım mesajı paylaşınca Türkiye'ye giriş yaptığı ortaya çıktı.

Can Dündar, operasyondan akşamı Nebil Özgentürk ve Akın Atalay ile Köln'de çekilmiş bu fotoğraflarını paylaşmıştı. Akın Atalay'dan ise hala ses yok....

Nebil Özgentürk, twitter hesabından Türkiye'ye girişte herhangi bir problemle karşılaşmadığını duyurdu: “Seyahatimin normal akışında dün geceyarısı İstanbul'a giriş yaptım. Şimdi Cumhuriyet'teyim...”

“Hem belgesel çekimleri hem de Tarık Akan anma toplantısı için bir haftadır Almanya'daydım” diyen Nebil Özgentürk, Twitter’da “Hakkımda ‘gözaltı kararı’ haberlerini Almanya'dayken okudum. Seyahatimin normal akışında dün geceyarısı İstanbul'a giriş yaptım. Şimdi Cumhuriyet'teyim.. Dostlarla omuz omuza...” diye yazdı.

İşte o mesajlar:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar