GÜNDEM

"Nazlı Ilıcak eminim ki darbe olacağını biliyordu..."

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Nazlı Ilıcak dahil 70 yaş üzerindeki hasta FETÖ medya davası sanıklarının tahliyesini istedi ancak Nazlı Ilıcak'tan bir özür ya da nedamet bildirmesini talep etti...

"Nazlı Ilıcak eminim ki darbe olacağını biliyordu..."

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, bugün ikinci kez hakim karşısına çıkacak olan FETÖ sanığı Nazlı Ilıcak'ın hem tahliyesini istedi hem de özür dilemesini...

Yazısına "Fetullah Gülen’den nefret eden FETÖ sanığı" başlığını koyan Ahmet Kekeç, Nagehan Alçı'nın Nazlı Ilıcak'a kefil olmasına gönderme yapıp, "FETÖ’nün medya yapılanması soruşturmasında ismi geçen gazetecilerden bazıları 70 yaşın üzerinde. Bazıları da 'sair hastalıklarla" boğuşuyor. Kendi adıma, tutuksuz yargılanmalarının, vaki mağduriyetleri önleyeceğini (gidereceğini) düşünüyorum. Bir Kuddusi Okkır vakası daha yaşamayalım..." uyarısı yaptı.

BUGÜNKÜ DURUŞMADA NE SÖYLEYECEK?

Nazlı Ilıcak'ın geçen duruşmada dile getirdiği "Seküler bir hayat tarzına sahip olduğunu, dini görünümlü bir yapılanmayla ilişkim olamaz, ayrıca Fetullah Gülen’den de nefret ediyorum" sözlerini hatırlatan Ahmet Kekeç, "Bugün yapılacak duruşmada ne söyleyecek, çok merak ediyorum" dedi.

EMİNİM Kİ DARBE OLACAĞINI BİLİYORDU

Nazlı Ilıcak için "Eminim ki, darbe olacağı bilgisine sahipti" iddiasında bulunan Ahmet Kekeç, "Bunu da, çeşitli 'jestlerle' açık ediyordu ve 'gelecek'ten söz ederken müthiş bir özgüvenle konuşuyordu. Bu örgütün (yani FETÖ’nün) darbeci kimliği, 15 Temmuz’dan önce anlaşılmıştı oysa..." ifadelerini kullandı.

MİT TIRLARI İÇİN OLUŞTURDUKLARI KAFA KARIŞIKLIĞI İÇİN ÖZÜR DİLESİN!

 Nazıl Ilıcak'ın MİT Tırları olayıyla ilgili duruşunu hatırlatan Ahmet Kekeç, "Bugün Fetullah Gülen’den nefret ettiğini söyleyen sanıkların, hiç değilse MİT TIR’ları baskını döneminde oluşturdukları kafa karışıklığı için de özür dilemeleri ya da en azından 'nedamet duyduklarını' söylemeleri beklenir" dedi.

Ahmet Kekeç'in yazısının tkamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum