GÜNDEM

Nazlı Çelik Takvim'i topa tuttu: Alçakça iftira

Star tv ana haber spikeri ve Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Takvim gazetesinin hakkında yaptığı haberlere cevap verdi.

Nazlı Çelik Takvim'i topa tuttu: Alçakça iftira

Takvim gazetesi Nazlı Çelik'in özel hayatıyla ilgili  “Yakın dövüş” ve “Özel misafir” başlıklı haberler yapmış ve Çelik'in Engin Öztürk ile yakınlaştığını iddia etmişti.

Ünlü spiker Nazlı Çelik, o iddialar hakkında çok sert bir açıklama yaptı..

Takvim Gazetesi'nde hakkında çıkan 'Özel Misafir' ve 'Yakın Dövüş' başlıklı haberlere yanıt veren Çelik, “Bir KADIN olarak, üstelik de bir KADIN Genel Yayın Yönetmeni olarak, 20 yıllık meslek hayatımda pek çok saldırıyla karşı karşıya kaldım. Ama bilinmelidir ki, bu ahlak dışı, haysiyet cellatlığına varan saldırıların asla peşini bırakmayacağım” dedi.

İŞTE NAZLI ÇELİK'İN AÇIKLAMASI

Takvim Gazetesi'nde bir hafta arayla “Yakın dövüş” ve “Özel misafir” başlıklı iki haber yer aldı. İlk habere, akıl ve mantıktan yoksun olması nedeniyle cevap verme gereği duymadım. Ancak bugün, hiçbir özel ilişkim olmayan bu kişiyle yeniden adımın irtibatlandırıldığını gördüm. Bu haber de akıl ve mantıktan yoksun olduğu gibi, açıkça ve alçakça bir iftiradır. Metni kaleme alanların hayali bir ilişki yaratıp, bunun üzerinden mesnetsiz bir şekilde yeni başlıklar üretmeye, şahsımı itibarsızlaştırmaya gayret ettikleri anlaşılıyor. Metinlerde konu edilen şahısla bir ilişkim olmadığı gibi, bu hayali ilişkinin başladığı belirtilen spor merkezine de aylardır gitmedim. İşini iyi yapma gayreti içinde olan, mesleğine saygılı birisiyim. Ve bu çizgimi de sürdürmeye kararlıyım. İnsanların kişiliklerine, açıkça saygısızlık olarak nitelendirilebilecek bu başlıkların ne amaçla kaleme alındığını, ancak ahlak ve mantık yoksunu bu kişilere ve onları yönlendirenlere sormak lazım. Bir KADIN olarak, üstelik de bir KADIN Genel Yayın Yönetmeni olarak, 20 yıllık meslek hayatımda pek çok saldırıyla karşı karşıya kaldım. Ama bilinmelidir ki, bu ahlak dışı, haysiyet cellatlığına varan saldırıların asla peşini bırakmayacağım. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar