TV HABER

Nazlı Çelik, ay yıldız kolye ile ilgili ilk kez konuştu

Star Ana Haber'e sık sık boynundaki ay yıldızlı kolyesiyle çıkan Nazlı Çelik, Deniz Zeyrek'in "O kolyeyi Bahçeli hediye etti" iddiasını aylar sonra yalanladı...

Nazlı Çelik, ay yıldız kolye ile ilgili ilk kez konuştu

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber sunucusu Nazlı Çelik, Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrencilerle biraraya geldi. Çelik'e ekranda sıklıkla boynunda gördüğümüz ay yıldızlı kolye soruldu.

Referandum önce MHP lideri Bahçeli’nin Nazlı Çelik’in programına konuk olmasının ardından, Nazlı Çelik’in canlı yayınlarda taktığı al yıldızlı kolye tartışılmıştı.

"ONA VE DİDEM ARSLAN'A BAHÇELİ HEDİYE ETTİ" İDDİASI

Ankara gazetecilerinden Deniz Zeyrek ay yıldızlı kolyeyi Çelik’e Bahçeli’nin hediye ettiğini iddia etmiş, “Aynı kolyeden sunucu Didem Arslan'a da hediye edildi’ demişti. Aynı programda Bahçeli'nin Ahmet Hakan'a kol saati hediye ettiği de söylenmişti.

BAHÇELİ ALSAYDI BÜYÜK BİR MUTLULUKLA KABUL EDERDİM!

Nazlı Çelik, “Boynunuza taktığınız ay-yıldızlı kolyeyi MHP Lideri Bahçeli mi hediye etti?” sorusuna, “Sayın Bahçeli hediye etmedi. Ben bunu yıllar önce almıştım. Bahçeli, sevdiğim, takdir ettiğim bir siyasetçi. Kendisi de alsaydı büyük bir mutlulukla kabul ederdim” yanıtını verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar