GÜNDEM

Nakite sıkışanlar için Ziraat Bankası 45 Bin TL kredi veriyor! Hemen başvuru yap düşük faizli kredini al!

Banka acil kredi ihtiyacı olanlara özel 45 bin TL tüketici kredisi verecek. Afetten etkilenen vatandaşlar da başvuru yapabileek. Düşük faizli kredi için Ziraat Bankası harekete geçti. 45 bin TL kredi için nasıl başvuru yapılacak? İşte nakite sıkışanlar için detaylar...

Nakite sıkışanlar için Ziraat Bankası 45 Bin TL kredi veriyor! Hemen başvuru yap düşük faizli kredini al!

Afet sonrası nakit ihtiyacını gidermek isteyenlere de kucak açan Ziraat Bankası, acil kredi paketini duyurdu. Kredideki son gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Vatandaşlar, nakit ihtiyacı için nasıl başvuru yapabilir? Kredi paketlerindeki güncel durum ve aranan şartlar iletildi. Faiz oranının düşük tutulacağı da belirtiliyor.

Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde!

Ziraat Bankası, afet sonrası 1,89 faiz oranı ile 45 bin TL'lik kredi imkanı sağlayacak. Depremden etkilenenler bu şekilde kredi ihtiyacınızı da gidermiş olacaksınız. Bankanın bu doğrultuda hamlede bulunacağı belirtiliyor. Öte yandan başvuru işlemleri de sanıldığından kolay. Hızlı şekilde geri dönüş sağlandığı ve başvuruların hemen değerlendirildiği belirtiliyor.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Ziraat Bankası acil kredi başvurusu için öncelikli olarak mobil uygulamanın kullanılması öneriliyor. Eğer bu yöntemi karşılayamıyor iseniz de banka şubesine giderek yüz yüze başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Kredideki son dakika gelişmelerine yer vermeye devam edeceğiz. 36 ay vade ile rahatlıkla kredi ödemenizi yapabileceksiniz. Vade sayısının kredi miktarına göre değişkenlik göstereceğini de ekleyelim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar