GÜNDEM

Nakit Kredi Alacak Kişilere 10-50 bin TL Arasında Carrefoursa'dan Sıfır Faizli Kredi İmkanı Sağlanıyor!

Carrefoursa’dan Kredi Kullanmak İsteyen Vatandaşlara Sıfır Faizle 50.000 TL Ödeyecek!

Nakit Kredi Alacak Kişilere 10-50 bin TL Arasında Carrefoursa'dan Sıfır Faizli Kredi İmkanı Sağlanıyor!

Carrefoursa’dan Kredi Kullanmak İsteyen Vatandaşlara Sıfır Faizle 40.000 TL Ödeyecek! Günümüzde her ne kadar bankaların kullandırmış olduğu krediler artık marketler zincirinden de verilmeye başladı. Türkiye’de faaliyetlerinde devam eden ünlü marketlerden birisi olan Carrefoursa tarafından Fibabank ile yaptığı anlaşma dahilinde 40 bin TL tutarına kadar kredi alma imkanı tanıyacak. Kredinin ödemesi ise 18 ay vadede ve sıfır faiz üzerinden değerlendirilecek.

Carrefoursa ile Fibabank arasında gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde kredi alma hakkı vatandaşlar için doğdu. Carrefoursa ve Fibabnk’a ait resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen duyuru ile birlikte gıda harcamalarında kullanılabilecek kredi imkanı büyük bir şekilde yankı uyandırdı.

Carrefoursa tarafından yapılan duyuru ile birlikte gıda ürünlerine yönelik harcamaların kredi ile karşılanabileceği belirtildi.

İki Farklı Kredi Tanımlaması Gerçekleştirildi

Fibabanka internet şubesi tarafından gerçekleştirilen duyuru ile birlikte Carrefoursa elektronik kredisi ile Carrefoursa alışveriş kredisi olarak iki farklı bir şekilde kullandırılacağı belirtildi. Kullanılacak elektronik kredisinin mağazalarda teknolojik ürünler için yüzde 0 faiz oranı ile birlikte 400 TL ile 40 bin TL arasında kredi kullanma şansı tanınırken, Carrefoursa alışveriş kredisi ile birlikte yüzde sıfır faiz oranında 600 ile 2 bin TL tutarı arasında bir kredi kullanım imkanı tanınmaktadır. Her iki kredi içinde ödeme planı 4 eşit taksit ile ödenmesi gerekiyor.

Alışverişler için kullanılacak kredide tütün mamulleri, alkollü içecekler, GSM TL yüklemelerinde kullanılan harcamalar, mobilya ve bitki gibi saksı ürünleri kampanyaya dahil edilmemektedir. Krediden yararlanmak isteyen vatandaşların bu hususları göz önüne alması gerekmektedir. Aynı zamanda Carrefoursa tarafından tanıtım afişlerinde ise ürünlere ait fotoğraflara yer verildi.

Migros ile A101 Alışverişlerinde Geçerli Olacak

Bankaların marketler ile yaptığı anlaşma sonrasında alışveriş kredisi Garanti BBVA ile ING Bank tarafından da vatandaşlara sunulmaya başladı. Mobilya, cep telefonu ile elektronik satışlarda kredi kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. İNG Bank ile Migros arasında yapılan anlaşma ile birlikte 500 TL’den 20 Bin TL tutarına kadar kredi kullandırılmaktadır. Söz konusu kredi ödemesi ise 36 aya uzanan vadelerde ödeme imkanı tanınıyor. Sizlerde şuanda başvuruda bulunarak faydalanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar