GÜNDEM

Nakit isteyenlere ilaç olacak kampanya! Kredi notu ve Sicile bakmadan 30.000 TL Ödeme veriliyor!

Nakit isteyenlere ilaç olacak kampanya! Kredi notu ve Sicile bakmadan 30.000 TL Ödeme veriliyor!

Nakit isteyenlere ilaç olacak kampanya! Kredi notu ve Sicile bakmadan 30.000 TL Ödeme veriliyor!

Nakit kredi isteyen vatandaşların kredi notuna ve kredi siciline bakmadan yeni bir kampanya açıklandığı duyuruldu. PTT üzerinden başlatılan Bu kampanyada nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara İhtiyaç Kredisi olarak vatandaşlar 30.000 TL ödemeyi gelir belgesiz olarak PTT üzerinden alabileceklerdir.

PTT yapmış olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara Kredi ödemeleri gerçekleştirirken nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşları hemen aynı gün içinde ödemeleri kendi hesaplarına yatıracağını da açıkladı. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz ve banka müşterisi olmanız durumunda 30.000 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar banka müşterisi olmaları halinde 30.000 TL kredi ödemelerini hemen aynı gün içinde alabilmektedir. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak başvuru yapmak istiyorsanız Aktif Bank ile birlikte verilen bu Kredi kampanyasına 30 50 numarasına Cep telefonunuz mesaj üzerinden PTT yazıp boşluk bırakıp 11 haneli t.c kimlik numaranızı yazarak mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

PTT kişilerin t.c kimlik numaraları üzerinden değerlendirmelerini yaptıktan hemen sonra ne kadar kredi onayı vereceği hakkında bilgileri söyler ve kredi ödemelerini hesaplarınıza yatırarak kullanmanıza olanak sağlar. PTT üzerinden aynı zamanda, en yakın PTT şubesine giderek de kimliğinizle birlikte kredi notuna ve kredi siciline bakmadan 30.000 TL kredi kullanabilirsiniz. 30.000 TL kredi kullanacak olan vatandaşlar 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak bankadan ihtiyaç kredisi alabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum