GÜNDEM

Nakit İhtiyacı Olan Emekliler Aktif Bank Aracılığıyla 80000 TL Kredi Kullanabilir

Nakit İhtiyacı Olan Emekliler Aktif Bank Aracılığıyla 80000 TL Kredi Kullanabilir

Nakit İhtiyacı Olan Emekliler Aktif Bank Aracılığıyla 80000 TL Kredi Kullanabilir

PTT, emekli maaşlarını PTT üzerinden alan vatandaşlara özel kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında emekli maaşlarını PTT'den alan tüm vatandaşlar, Aktif Bank aracılığıyla 80000 TL'ye kadar nakit kredi kullanma fırsatı buluyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin emekli maaşlarını PTT'den almaları gerekiyor.

Emekliler, Aktif Bank aracılığıyla başvurdukları kredileri 24 ay vadeli olarak ödeyebiliyorlar. Kredi faiz oranları ise oldukça uygun seviyelerde belirlenmiş durumda. Kampanya kapsamında emekli maaşını PTT'den alan tüm vatandaşlar başvurularını yaparak, kısa süre içinde kredi onaylarını alabiliyorlar.

Ayrıca PTT, kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için SMS Kredi hizmeti de sunuyor. Bu hizmet sayesinde vatandaşlar, cep telefonları üzerinden kısa mesaj yoluyla kredi başvurusu yapabiliyorlar. PTT'ye kısa mesajla başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, PTT yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazıp, bu mesajı 30 50 numarasına göndermeleri gerekiyor. Gönderilen mesaj sonrasında kredi başvurusu gerçekleştiren kişilere ne kadar kredi onayı aldıkları hakkında bilgi kısa mesajla gönderiliyor.

 PTT Emekli Kredisi Kampanyası sayesinde nakit ihtiyacı olan emekliler, uygun faiz oranlarıyla kredi kullanma fırsatı buluyorlar. Kredi başvuruları, emekli maaşlarının PTT'den alındığı bankamatiklerden ya da cep telefonları üzerinden SMS yoluyla gerçekleştirilebiliyor.

ptt
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar