MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı'nın patates soğan isyanı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı tanzim satış noktaları nedeniyle büyük market zincirlerinin fiyatları aşağı çektiğini fakat düşen fiyatların izdihama neden olduğunu söyledi.

Nagehan Alçı'nın patates soğan isyanı

Son günlerin en çok tartışılan konularından patates soğan fiyatları... Tanzim satış noktalarının açılması ile birlikte büyük market zincirlerinin harekete geçmesi  büyük izdihama neden oldu. İki gündür markete gittiğini söyleyen Habertürk yazarı Nagehan Alçı patates soğan bulamamaktan yakındı Alçı, "İki gündür patates-soğanı ara ki bulasın! Sabah erkenden bitiyor. Dün 2 gibi Migros’a gittim yoktu, bugün 3’te BİM’deydim, “Kalmadı” dediler. Fiyat düştü belki ama bu kez de piyasada patates soğan bulunmuyor. " dedi.

Patates-soğan karaborsası

Tanzim satış noktalarında patates, soğanın fiyatı 2 lira olunca şöyle bir sorun doğdu: Migros ve BİM gibi büyük market zincirleri rekabet edebilmek için fiyat kırdılar. Dün ve bugün onlar da patates, soğanı 2 liradan verdiler.

Ama… Bu sert düşüş nedeniyle o marketlerde öyle bir izdiham oldu ki! İki gündür patates-soğanı ara ki bulasın! Sabah erkenden bitiyor. Dün 2 gibi Migros’a gittim yoktu, bugün 3’te BİM’deydim, “Kalmadı” dediler. Fiyat düştü belki ama bu kez de piyasada patates soğan bulunmuyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum