GÜNDEM

Nagehan Alçı'dan yeni 'Mehmet Ceyhan' çıkışı! Kavga yeniden alevleniyor!

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile yüz yüze eğitimin tarihiyle ilgili gerginlik yaşayan Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Ceyhan için "Herhalde 3 gün önce söylediklerini hatırlamıyor. Hakikaten çok üzüldüm bu duruma. Kendisine acil şifalar diliyorum" dedi.

Nagehan Alçı'dan yeni 'Mehmet Ceyhan' çıkışı! Kavga yeniden alevleniyor!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, 'Mehmet Ceyhan kendi sözlerini mi unutuyor? Yoksa…' başlığıyla yayımlanan yazısında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile arasında yaşanan gerilimi köşesine taşıdı.

İşte o yazı:

İsminin önünde koskoca 'profesör' unvanı olan, 1.5 yıldır her akşam televizyonlara pandemide tavsiyeler vermek için çıkan bir tıp doktorunun alenen ve kasten yalan söyleyeceğine inanmak istemediğim için Mehmet Ceyhan'ın benim son derece somut eleştiriler getirdiğim pazartesi günkü yazıma verdiği cevabı unutkanlığına bağlamayı tercih ediyorum. Herhalde 3 gün önce söylediklerini hatırlamıyor. Hakikaten çok üzüldüm bu duruma. Kendisine acil şifalar diliyorum. Cuma günü Habertürk TV'deki Enine Boyuna programında Ceyhan'ın uluslararası sağlık otoritelerini küçümseyen ve karalayan tavrını eleştirmiştim.

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum