MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı'dan İsmail Küçükkaya'ya 'çekil' çağrısı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı isyan etti. Alçı, İmamoğlu-Yıldırım yayınına ilişkin bir yazı kaleme aldı ve Didem Arslan Yılmaz'a bu konuda büyük haksızlık yapıldığını söyledi.

Nagehan Alçı'dan İsmail Küçükkaya'ya 'çekil' çağrısı

Nagehan Alçı, "Resmen ve alenen emeği çalındı Didem’in ve maalesef kendisi dahil tüm kadın medya camiası bu rezalet karşısında boyun eğmiş haldeyiz." dedi ve İsmail Küçükkaya'ya çağrıda bulundu.

İBB adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın 16 Haziran'da yapacağı ortak yayına ilişkin ilk fikir Habertürk sunucusu Didem Arslan Yılmaz'dan gelmişti. Yapılacak yayının detayları dün belli oldu ve moderatörlük için İsmail Küçükkaya ismi açıklandı.Habertürk yazarı Nagehan Alçı "Evet, İsyan" başlıklı yazısında Küçükkaya'ya çağrıda bulundu.

"CHP’si AK Parti’si FOX’u Sözcü’sü iktidar medyası muhalefet medyasıyla erkek-egemen iktidar odakları yine biz kadınları mağlup ettiler.Bir tek MHP lideri Devlet Bahçeli’yi bu konuda istisna tutuyorum. Didem'e yapılan haksızlığa o karşı çıktı." diyen Alçı, İsmail Küçükkaya'ya seslendi. Alçı şu ifadeleri kullandı:

Eğer adaletin ve hakkaniyetin yanında durmak istiyorsan lütfen bu yayından çekilmek istediğini açıkla İsmail...

“Bir kadın televizyoncu meslektaşıma haksızlık ettiğimi görüyorum” de ve onurlu bir duruşla bu tavrı al İsmail...

Bak böylece kadınları ikinci sınıf insan gören zihniyetteki erkeklerden olmadığını da ispat etmiş olursun. Didem’in yerine koy kendini lütfen...

Senin aleyhinde o çok rahatsız olduğun haberleri yapanların ve sana kadın düşmanı diyenlerin elindeki bütün kozları almış olursun İsmail...

Bu olay İsmail-Didem olayı değildir. Bu hadiseyi kişisel ve profesyonel kariyer meselesi görmek çok yanlış olur...

Bu hadise kadın kimliğine yönelik bir haksızlık meselesi.

Lütfen herkes duyarlı olsun. Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’ndan da bir kadın olarak aynı hassasiyeti bekliyorum...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum