GÜNDEM

Nagehan Alçı'dan İnce yorumu: Dağ fare doğurdu

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Muharrem İnce'nin, yeni bir hareket başlatmak amacıyla düzenlendiği basın toplantısının ardından yaptığı yorumda dağın fare doğurduğunu ifade etti.

Nagehan Alçı'dan İnce yorumu: Dağ fare doğurdu

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Muharrem İnce, dün yaptığı basın toplantısında 'Memleket Hareketi' adlı bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı da bugün kaleme aldığı yazısında İnce'nin, açıklamalarını yorumladı.

İnce'nin, salı günü kendisine perşembeyi beklemesini ve bombalar açıklayacağını söylediğini hatırlatan Nagehan Alçı, sözlerine şu şekilde devam etti "Bu sözlerini çarşamba günü bu köşede yazdım ve yükselttiği beklentiye işaret ederek “Acaba beklentiyi karşılayabilecek mi yoksa dağ fare mi doğuracak?” diye sordum."

İnce'nin, yazının başlığına çok kızdığını aktaran Alçı, "Şimdi yapacağım yoruma kendisi daha da kızacak belki ama izlenimimi sizlerle paylaşmak zorundayım. İnce’nin dün canlı yayındaki açıklamalarını dinledikten sonra bu soruya cevabım: Evet, dağ fare doğurdu." şeklinde konuştu.

İnce'nin, 1000 günde Memleket Hareketi'ni başlatacaklarını açıkladığını ifade eden Alçı, sözlerine şu soruları ekledi "Nedir bu hareketin mahiyeti? CHP’den farkı ne? Çıkış noktası kişisel değilse ne? 1000 gün neye işaret ediyor?"

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar