POLEMİK

Nagehan Alçı'dan Ertuğrul Özkök'e cevap

Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök arasındaki polemik hız kesmeden devam ediyor. Alçı, köşesinden evinde volta atan Özkök'e gönderme geldi.

Nagehan Alçı'dan Ertuğrul Özkök'e cevap

Ertuğrul Özkök ve Nagehan Alçı arasında volta polemiği sürüyor. Geçen hafta baßlayan polemikte Özkök'e bugünkü yazısında cevap veren Alçı, Leslie Sansone göndermesinde bulundu. 

İşte o ifadeler:

Geçen hafta “Ertuğrul Özkök’ün evde yürüyen adam skorlarına bakmayın, koridorda volta atmakla bu rakamların yanına bile yaklaşamazsınız” demem Özkök’ü epey rahatsız etmiş.

Salı günkü yazısında evde koridor ve salondan oluşan 16,70 metrelik parkurunu açıkladı ve “Sevgili Nagehan Hanım karantina bahanesi yaratmayalım” dedi. Bu parkurda günde 5 km yürüyormuş.

Bravo Sayın Özkök! Demek ki her gün evdeki rotanızda 299,4 tur atıyorsunuz. Kabaca 300 diyelim… 300 kere aynı yerde git-gel, git-gel… Bu bana feci bir eziyet gibi göründü. İnsanın başı döner, yürümek fiili anlamını yitirir.

Sevgili okurlar, isterseniz evde siz de 300 turluk volta atın, isterseniz de geçen yazıda bahsettiğim ‘eğlenceli yürüyüş antrenörü’ Leslie Sansone’nin 3 millik, 45 dakika süren programlarını youtube’dan açın ve yapın… Hangisi daha kolay ve etkili, siz karar verin…

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar