GÜNCEL

Nagehan Alçı'dan Ekrem İmamoğlu'na sitem: Bu nasıl bir üslub Sayın İmamoğlu?

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi ile ilgili söylediği sözleri eleştirdi. Alçı, ‘Kanal İstanbul’ ile ilgili birkaç gün önce söylediklerine ne demeli? O nasıl bir üslup Ekrem Bey? Çok şaşırdım…' dedi.

Nagehan Alçı'dan Ekrem İmamoğlu'na sitem: Bu nasıl bir üslub Sayın İmamoğlu?

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi ile ilgili söylediği, Kanal İstanbul projesinin bugünlerde peşinde koşanlar gelecekte af dilemek ile de kurtulamayacaklar. Hukukun önünde hesabını verirler. Bugün bu işe para vermenin peşinde koşanlar ya da ‘İhaleydi, ne yapalım biz de almaya çalıştık’ diyenler sadece basit şekilde süreçten sıyrılamazlar'sözleri eleştirdi.  Alçı, 'Lamı cimi yok… Bu sözler Kanal İstanbul ihalesine katılacak firmaların sahiplerine yapılmış apaçık bir tehdit.Sırf Kanal İstanbul ihalesine girdikleri için kimi müteahhitlerin ileride hapse atılacağını söylemeye getiriyor İmamoğlu. Bu dil çok yanlış.' diyerek uyarıda bulundu. 

İşte o yazı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yakın ekibiyle aramızda iyi bir diyalog zemini vardır. Hem 31 Mart hem 23 Haziran 2019’a giden süreçte hem de sonrasında defalarca konuşmuşuzdur.

Bu köşeyi takip edenler bilir… Ben CHP’li olmadığım halde Ekrem İmamoğlu’nun haksızlık gördüğünü düşündüğüm noktada hem buradan hem de ekrandan net itiraz etmiş bir yazarım. Sayın İmamoğlu da bu sebeple beni aramış ve teşekkür etmiştir.

Fakat ‘Kanal İstanbul’ ile ilgili birkaç gün önce söylediklerine ne demeli? O nasıl bir üslup Ekrem Bey? Çok şaşırdım…

Sizinle sohbetlerimizde hep “Ben toplumun tam merkezindeyim Nagehan Hanım” dersiniz ama bu açıklamanız sanki radikal sol bir partinin genel başkanı gibi olmamış mı?

Aynen şunu dediniz:

“Kanal İstanbul projesinin bugünlerde peşinde koşanlar gelecekte af dilemek ile de kurtulamayacaklar. Hukukun önünde hesabını verirler. Bugün bu işe para vermenin peşinde koşanlar ya da ‘İhaleydi, ne yapalım biz de almaya çalıştık’ diyenler sadece basit şekilde süreçten sıyrılamazlar.”

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum