GÜNDEM

Nagehan Alçı'dan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e destek: Yapılan çirkin saldırıyı en üst perdeden lanetliyorum!

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e bir avukatın sosyal medya üzerinden yaptığı hakaret için açtı ağzını yumdu gözünü. Alçı, 'ona yapılan çirkin saldırıyı en üst perdeden lanetliyorum' dedi.

Nagehan Alçı'dan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e destek: Yapılan çirkin saldırıyı en üst perdeden lanetliyorum!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir sosyal paylaşım sitesinde AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e ilişkin hakaret içeren mesajı nedeniyle Mert Yaşar isimli kullanıcı hakkında soruşturma başlatırken, o kişiye her kesimden tepki yağmıştı. Siyasiler Zengin'e yapılan terbiyesiz davranışa çok sert gösterirken bir tepki de Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı'dan geldi. Alçı, 'gönül isterdi ki Zengin’e yapılan cinsel içerikli saldırıya karşı muhalefetten ve tüm kadın örgütlerinden de gür bir ses çıksın.Sevgili okurlar bu ülke bu kadar kutuplaşmayı hak etmiyor. Biz kadınlar bize yönelik tehdit, hakaret ve saldırılara karşı siyasi görüş demeden birleşmezsek bu saldırılar bitmeyecek' diyerek haklı bir isyanda bulundu. 

İşte o yazı... 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e bir avukatın sosyal medya üzerinden yaptığı saldırı için kelimeler az kalıyor. Mide bulandırıcı, iğrenç, pespaye…

Bu paylaşımla ilgili iktidarın en tepesinden art arda kınama açıklamaları geliyor ancak gönül isterdi ki Zengin’e yapılan cinsel içerikli saldırıya karşı muhalefetten ve tüm kadın örgütlerinden de gür bir ses çıksın.

Sevgili okurlar bu ülke bu kadar kutuplaşmayı hak etmiyor. Biz kadınlar bize yönelik tehdit, hakaret ve saldırılara karşı siyasi görüş demeden birleşmezsek bu saldırılar bitmeyecek.

Özlem Zengin de bu konuda isyan etmiş. Çok haklı isyanında. Kadın örgütleri nerede?

Ben Özlem Hanım’ın özgüvenli tavrını beğenen ve siyaset gibi kadın varlığının az olduğu ve çoğunlukla süs gibi görüldüğü bir ortamda verdiği mücadeleyi destekleyen bir insanım.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar