MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı yazdı: Marmara'nın midyelerine ne oldu? Buharlaştı mı bunlar?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugün kaleme aldığı yazısında Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununa değindi. İstanbul'da satılan midyelerin Karadeniz midyesine dönüşmesine değinen Alçı, "İyi, güzel de Marmara’nın midyelerine ne oldu? Buharlaştı mı bunlar?" diye sordu.

Nagehan Alçı yazdı: Marmara'nın midyelerine ne oldu? Buharlaştı mı bunlar?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşe yazısında Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununu ele aldı. "Bir gecede sihirli değnek mi değdi, hokus pokus mu yapıldı bilmiyorum ama" diyen Alçı, "Müsilajın Marmara’yı istila ettiği günden itibaren İstanbul ve civarında satılan midyelerin tamamı Karadeniz midyesi, balıkların da yarısı Karadeniz, yarısı Ege balığı haline geldi." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Bir gecede sihirli değnek mi değdi, hokus pokus mu yapıldı bilmiyorum ama müsilajın Marmara’yı istila ettiği günden itibaren İstanbul ve civarında satılan midyelerin tamamı Karadeniz midyesi, balıkların da yarısı Karadeniz, yarısı Ege balığı haline geldi.

Hangi restoran ya da midye büfesine sorarsanız sorun hepsi kendinden son derece emin bir şekilde "Abla korkma bizimki Karadeniz midyesi" diyor.

İyi, güzel de Marmara’nın midyelerine ne oldu? Buharlaştı mı bunlar?

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar