GÜNDEM

Nagehan Alçı yalı iddialarına sert çıktı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Ahlat'taki Külliye'ye ilişkin yazısının ardından gelen "yalı" eleştirilere tepki gösterdi.

Nagehan Alçı yalı iddialarına sert çıktı

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde Ahlat'a yaptığı ziyaret sonrası yazdığı yazı sonrasında kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

Ahlat'a yapılan Külliye'nin bölgenin refahına büyük katkı sağlayacağını söyleyen Alçı, bölgeden çok sayıda destek mesjaı aldığını söyledi.

Ahlat'taki Külliye'yi "mütevazı" şeklinde değerlendiren Alçı, bu sözlerine gelen eleştirilere şu şekilde yanıt verdi: "Yayınladığım fotoğraflar zaten ortada… O fotoğrafları gören, büyük oranda hükümete muhalif görüşlere sahip bir gazeteci arkadaşım, “Az bile yazmışsın, bu ne yahu? Tevazuyu abartmışlar. Serdar Gülgün’e teslim etselerdi saray gibi saray olurdu” diye mesaj gönderdi. O da linç edilmesin diye ismini yazmıyorum"…

YALI İDDİALARINA SERT ÇIKTI

Alçı, kendisi hakkında halen gündeme getirilen "yalı" iddialarına ise tepki gösterdi:

"Öte yandan saçmalamakta sınır tanımayanlar defalarca bunun yalan olduğunu anlattığım halde hala Çengelköy sahilindeki olmayan yalımızı konu edip bir de “Yalısına göre sarayı mütevazı bulmuş” diye iftira bir haber yapmışlar. Bizim bir yalımız yok diye daha kaç defa daha yazacağım, bilmiyorum. Denize epey uzak bir tepede yer alan, 3 katlı bir binanın bahçe katı evimizde ne şatafatlı ve lüks mobilyalar, ne debdebeli eşyalar, ne de paha biçilemez aksesuarlar var. Bu yalanları usanmadan dillendirenler buyursunlar gelsinler. Merak edenleri bekleriz, istedikleri zaman olmayan yalıda misafirimiz olsunlar…"

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar