POLEMİK

Nagehan-Alçı Ümit Özdağ gerilimi tam gaz! 'Gık diyemiyorsun korkudan'

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kendisini eleştirdiği videosuna bugün kaleme aldığı yazısında cevap verdi.

Nagehan-Alçı Ümit Özdağ gerilimi tam gaz! 'Gık diyemiyorsun korkudan'

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kendisini eleştirdiği videosuna bugünkü köşesinden yanıt verdi. 

“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, nüfuzu kötüye kullanma ve özel hayatın gizliliğini ihlal maddelerini içeren suç duyurusunu ben yapmadım. Devlet yaptı” diyen Alçı, Özdağ'ın Suriye'den gelip Türk vatandaşı olan bir kuyumcuya kimlik sorması ile ilgili olarak , “Kendisini devlet otoritesi yerine koyup bir Türkiye Cumhuriyeti yurttaşına kameralar önünde kimlik ve ruhsat kontrolü yapması, bir yurttaşımızın vergi levhasını sorgulaması, o insanı afişe etmesi, hedef göstermesi bardağı taşırmış. Özdağ da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınırlarını bu olaylarla aştığını gayet iyi biliyor. Tedirginliği bu yüzden” dedi.

'GIK DİYEMİYORSUN KORKUDAN'

Alçı, Özdağ’a, “Ey Ümit Özdağ, tepki ve tavır koyacaksan senin hakkında bu suç duyurusunu hazırlayan ve işleme koyan devletin güvenlik ve istihbarat kurumlarına koy ama buna yüreğin ve cesaretin yok. Gık diyemiyorsun korkudan” diye seslendi.

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamı için tıklayın!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar