GÜNCEL

Nagehan Alçı, tüm aileyi tedirgin eden Covid 19 anısını yazdı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, ailecek gittikleri bir yerde az kalsın ateş ölçerin gazabına nasıl uğradıklarını yazdı.

Nagehan Alçı, tüm aileyi tedirgin eden Covid 19 anısını yazdı

Alçı, eşi Rasim Ozan ve çocukları ile beraber gittikleri bir mekanın kapısında ateşlerinin ölçüldüğünü ve herkesin 39'a yakın ateşinin çıktığını anlattı. Fakat hikayenin ana kahramanı ateş ölçer olmuştu. 

Son anda ateş ölçerin bozuk olabileceğini söyleyen Nagehan Alçı, böylelikle büyük bir yanlışlığı düzeltmişti. Ateş ölçer bozuktu ve yeni ateş ölçerde her şeyin normal olduğu ortaya çıktı. 

İşte Alçı'nın ateş ölçer anısı:

Ateş ölçme meselesi saçma sapan bir hal almaya başladı. Her yerde adet yerini bulsun diye boynumuza ve kolumuza ateş ölçer tutulmasından bıktım, usandım. Üstelik aylar geçtikçe herhalde fazla kullanımdan ateş ölçerler hata vermeye başladı. Mesela geçen gün çocuklarla ve Rasim’le bir yere gidiyorduk. Kapıda durdurdular, arabanın camlarını açtırdılar. Ateş ölçümü yapmak için içeriye uzandılar. İlk piyango Rasim’e vurdu. ‘Beyefendi giremezsiniz ateşiniz 38,5!’ Haydaaa! O an hepimiz Rasim’e Covid olmuş da bize haber vermiyor muamelesi yapmaya başlıyorduk ki, görevli bu kez bana geldi ve ‘Hanımefendi sizinki de 38,8’ dedi. İkinci şok! 

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar