GÜNDEM

Nagehan Alçı Selçuk Tepeli ve Fatih Portakal'ın ortak yönünü yazdı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "Portakal, medyayı bırakıp Seferihisar’a, köye gidiyor, Portakal yerine ise “Medyadan sıkılırsam köyüme dönerim” diyen Selçuk geliyor." dedi.

Nagehan Alçı Selçuk Tepeli ve Fatih Portakal'ın ortak yönünü yazdı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Fatih Portakal'ın yerine FOX Ana Haber'i sunmak için gelen Selçuk Tepeli'yi bugünkü köşesine taşıdı.

Alçı, Tepeli'nin Aktüel'de editör, kendisinin ise Akşam'da çömez bir muhabir olduğu dönemlerden beri tanıştıklarını ve aradan 15 yılın geçtiğini ifade etti.

Tepeli'nin, iyi bir dost olduğunu belirten Alçı,"Her şeyden önemlisi, iyi bir insandır. Geçen bu zaman içinde Ciner Medya Grubu bünyesinde Newsweek, Habertürk Gazetesi, Habertürk TV yayın yönetmenliği gibi çok önemli görevleri başarıyla yürüttü." şeklinde konuştu.

Alçı, Tepeli'nin medyada kimseye benzemediğini söyleyerek sözlerine şu satırları ekledi "Her hafta sonu köyüne, anne-babasının yanına gidip part-time çiftçilik yaptı. 'Canım çok sıkılırsa gider köyümde otururum' dedi."

Tepeli'nin, Portakal’ın yerine Fox Ana Haber’e gittiğini hatırlatan Alçı, "Zor bir görev. Ama ben çok başarılı olacağından eminim." ifadelerine yer verdi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar