GÜNDEM

Nagehan Alçı savaşta tarafım deyip Ukrayna asker montu giyme sebebini açıkladı

UKRAYNA'dan yaptığı paylaşımla Nagehan Alçı medyanın gündemine oturmuştu. Ukrayna askeri kamuflajı giyen Nagehan Alçı tepkiler üzerine bunun sebebini açıkladı.

Nagehan Alçı savaşta tarafım deyip Ukrayna asker montu giyme sebebini açıkladı

Nagehan Alçı, Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko'yla yaptığı röportajı sırasında giydiği Ukrayna askeri kamuflajıyla ilgili açıklama yaptı. Rusya Ukrayna savaşında tarafsız olmadığını itiraf eden Nagehan Alçı, montu neden giydiğini de şöyle izah etti:

-Ukrayna Eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile yaptığım özel röportaj esnasında aşırı soğuktan ötürü giydiğim mont ile ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Bu konuda bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim…

-Poroşenko ile röportajı Kiev sokaklarında, Eski Başkan ve ekibinin karargahı önünde yaptık. Ben de o dondurucu soğukta çok üşüdüm, bunun üzerine Poroşenko’nun başdanışmanı bana geçici olarak giymem için bu askeri montu getirdi, ben de giydim. Yoksa bu üniforma ile dolaşmıyorum.

Kalbim Ukrayna'dan yana tarafsız değilim
-Öte yandan ben bu işgal ve istila karşısında asla tarafsız değilim. Tüm kalbimle bir vatan savunması vermekte olan Ukrayna halkının yanındayım. Gazeteci işgal karşısında tarafsız olamaz. Fakat haberlerimi ve röportajlarımı da objektif yaparım, haber yansız, yorum hürdür.

-Ukrayna’da yaptığım gazetecilik vesilesiyle bana yine fabrikasyon olduğunu bin kere açıkladığım twitlerle saldıran tüm sitelere ve kişilere de dava açacağım. Yeter artık! En son Ümit Özdağ’ın bana iftira saldırısında yine açıklamıştım. Buyrun o yazıyı okuyun.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar