GÜNDEM

Nagehan Alçı Muharrem İnce'nin Murat Karayalçın'a kırgın olmadığını yazdı

Muharrem İnce'nin, yeni bir hareket başlatacağına dair açıklama yapmasının ardından CHP'nin eski Genel Başkanları'ndan Murat Karayalçın, İnce'yi şantaj yapmakla itham etmişti. Habertürk yazarı Nagehan Alçı da bugünkü yazısında İnce'ye Karayalçın'ın söylemini hatırlattığını İnce'nin ise Karayalçın'ın, partinin büyüklerinden biri olduğunu ve kırgın olmadığını ifade etti.

Nagehan Alçı Muharrem İnce'nin Murat Karayalçın'a kırgın olmadığını yazdı

Muharrem İnce, son günlerin en çok konuşulan gündemlerinden biri. İnce'nin, parti kuracağına dair kulisler konuşulurken; İnce ise yaptığı açıklamada yeni bir parti yerine hareket başlatacağını ifade etmişti.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı da bugün kaleme aldığı yazısında CHP'nin eski Genel Başkanları'ndan Murat Karayalçın'ın, katıldığı TV programında İnce'nin, parti yerine hareket başlatacağına dair açıklamasına cevaben yapılanın şantaj olduğunu dile getirmesini İnce'ye sorduğunu söyleyerek İnce'nin, "O açıklamayı dün gece düzeltti ve öyle bir şey kastetmediğini söyledi Sayın Karayalçın.” sözlerini köşesine taşıdı. 

Alçı, İnce'ye Karayalçın'a kırgın olup olmadığını da sorduğunu İnce'nin de cevaben "Hayır neden kırgın olayım ki Nagehan Hanım? Partiden önemli bir büyüğümüz Sayın Karayalçın, zaten ne kast ettiğine açıklık getirdi" cevabını verdiğini söyledi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar