POLEMİK

Nagehan Alçı: Milyonlarca ROK olacak!

Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı gibi "Birileri üzülecek ama zaten 20 sene sonra milyonlarca R.O.K. olacak bu ülkede ve dünyada" dedi.

Nagehan Alçı: Milyonlarca ROK olacak!

Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı, eşi Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı hakkında konuştu.

Nagehan Alçı, pekçok kesimden tepki gören Rasim Ozan Kütahyalı için "Şu an ‘ne olsa gider’ çağında olduğumuzu aksi yönde davransan da bir şey değişmeyeceğini biliyor. Mavra yapıyor" dedi.

"EĞLENCE OLSUN DİYE OYNADIK"

Nagehan Alçı, Beyaz TV'nin skandallarla gündemden düşmeyen programı 'Derin Futbol' ekibi ile birlikte kamera karşısına geçtiği komedi filmi ‘Adam mısın’ ile ilgili konuştu.

Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener’le birlikte "eğlence olsun" diye oynadıklarını söyledi.

'NE OLSA GİDER' ÇAĞINA GÖRE MAVRA YAPIYOR

Eşi Rasim Ozan için "Dehşet entelektüeldir” iddiasında bulunan Alçı, eşini överken de gömmekten geri durmadı.

“Rasim içinde yaşadığımız postmodernitenin ruhunu çok iyi kavramış, çok zeki bir figür. Belki de en iyi kavrayan kişi. Bütün çağdaş sosyal bilimler ve felsefe literatürünü çok iyi biliyor" diyen Alçı şöyle devam etti: "Şu an ‘ne olsa gider’ çağında olduğumuzu aksi yönde davransan da bir şey değişmeyeceğini biliyor. Mavra yapıyor."

BİRİLERİ ÜZÜLECEK AMA!..

"Birileri üzülecek ama" diyen Nefehan Alçı, "Zaten 20 sene sonra milyonlarca R.O.K. olacak bu ülkede ve dünyada. İster sevin ister sevmeyin o avangard bir figür…” ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum