GÜNDEM

Nagehan Alçı Melih Gökçek'e sordu: "Kel kafa" ile Süleyman Soylu'yu mu kast etti?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Melih Gökçek'in son sözleriyle Bakan Süleyman Soylu'yu kast edip etmediğini sordu.

Nagehan Alçı Melih Gökçek'e sordu: "Kel kafa" ile Süleyman Soylu'yu mu kast etti?

Melih Gökçek, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile söyleşisini Twitter hesabından “Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi” sözleriyle paylaştı. Gökçek'in bu sözlerle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu işaret ettiği konuşuldu. Alçı, bu söylemleri Gökçek'e sordu.

Bugünkü köşesinde Gökçek ile konuşmasını okuyucularıyla paylaşan Nagehan Alçı, Gökçek'in konuyla ilgili şu açıklamaları yaptığını kaydetti:

"İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile çok iyi ve çok eskiye dayanan bir hukukumuz var. Ayrıca son derece başarıyla görevini yürütüyor kendisi. Süleyman Bey’i kast etmem mümkün mü?.. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde herkes bir bütün partimizde. Farklı görüşler olur, bunlar müzakere ve istişare edilir. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti içinde fitne çıkaramazlar. Burası CHP değil.”

NAGEHAN ALÇI: BU ÜSLUP YANLIŞ

Alçı, "Melih Bey’e “Kel kafa” diye bir hitap, böyle bir üslup kullanmasının yanlış olacağını düşünüp düşünmediğini de sorunca şöyle cevap verdi..." dedi ve Gökçek'in sözlerini şu şekilde aktardı:

"Şimdi kel kafa deyince bütün aynı özelliğe sahip insanları kast etmiş mi olursunuz Nagehan Hanım? Mesela ben sarışın kadın desem, sarışın tüm kadınlar üzerine mi alınacak? Olacak iş değil."

"KİMİ KAST ETTİĞİM AÇIK: FAİK ÖZTRAK"

"Hiç topu taca atmam Nagehan Hanım. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a yönelik olarak o sözleri söyledim. Her güzel işe karşı çıkıyor. Her olumlu gelişmenin altında bir şey arıyor. Türkiye’nin faydasına olan işlerden bile rahatsız oluyor. Sadece ve sadece Berat Bey’i itibarsızlaştırma amaçlı sürekli saldırıyor. Benim kastım Öztrak’tır."

MELİH GÖKÇEK, HADİ ÖZIŞIK'A DA "ENGİN ÖZKOÇ" DEMİŞTİ

Melih Gökçek, Hadi Özışık'a yaptığı açıklamada da CHP'li Engin Özkoç'u işaret ettiğini söylemişti. Özışık, Youtube yayınında şunları kaydetmişti: "Gökçek bana, CHP'de kim var, her güzel şeyin ardından çıldıran kim var? Söyle" dedi. Benim aklıma hemen küfürbaz, Erdoğan'a ağzına geleni sayan, Engin Özkoç geldi. Gökçek de "Hah! Ben onu kast ediyorum kardeşim" dedi."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar