GÜNDEM

Nagehan Alçı internette nasıl kazıklandığını yazdı ve uyardı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, internetten yaptığı bir alışveriş sonrasında dolandırıldığını anladı. Alçı, kargo kapıya geldiğinde ürünü açmak ve görmek için müşteriye imkân tanınması gerektiğini söyledi.

Nagehan Alçı internette nasıl kazıklandığını yazdı ve uyardı

Habetürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde internetten kapıda ödeme usulüyle satın aldığı bir ürünün içinden başbaşka bir ürün çıktığını söyleyerek, kargo kapıya geldiğinde ürünü açmak ve görmek için müşteriye imkân tanınması gerektiğini söyledi:

TAM BİR DOLANDIRICILIK

Sipariş için bana mesaj atan numaraya döndüm, böyle bir numara yok diyor... İnternetten markanın adını yazdım hiçbir numara ya da adres yok!Sonra araştırdım ve bu ürünle ilgili çok şikayet olduğunu gördüm. Üstelik şikayetlerin tarihleri de eski. Demek ki bu kandırmacayı aylardır yapıyor, insanları dolandırıyorlar. 

KAPIDA GÖREREK ALMA ŞARTI GETİRİLMELİ

Burada ciddi bir sorun var sevgili okurlar… İnternetten alışverişte kapıda kontrol ederek alma opsiyonu getirilmeli. Tüketiciyi korumak ve benim başıma geldiği gibi sahtekarlıkların önüne geçmek için bu şart! Ne demek açınca almak zorundasın? Yalnızca bu kadarla da kalmamalı… Bakın buraya bana gelen uyduruk ürünün fotoğrafını koyuyorum… Kim ya da kimler üretiyor bu malı? Takip edilip bulunmalı ve ağır cezalar uygulanmalı. Ben paketi açtım diye göz göre göre dolandırılmayı kabul etmiyorum. Bu Pati marka sahte ürünü üretenlerin peşini bırakmayacağım!

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar