GÜNDEM

Nagehan Alçı, Erdoğan'ın sürpriz ziyaretini Temel Karamollaoğlu'na sordu

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk ziyaretini Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na sordu.

Nagehan Alçı, Erdoğan'ın sürpriz ziyaretini Temel Karamollaoğlu'na sordu

Ziyaretten haberinin olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, bu ziyareti bir nezaket ziyareti olarak gördüğünü belirtti. 

İşte Nagehan Alçı'nın Temel Karamollaoğlu röportajı:

Önceki gün kulislerde bomba etkisi yaratan bir buluşma yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Görüş’ün sembol isimlerinden, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı ziyaretin ardından dün yaptığı açıklamada "Sayın Asiltürk benim bir büyüğümdür. Benim ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de bu ittifak meselesinde yani bir seçim ittifakı mı olur veya geleceğe yönelik biz bir terörle mücadele verirken her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım.

Yalnızlığı hissetmememiz lazım" dedi. Bu açıklama ile Saadet Partisi’ni Cumhur İttifakı'nda görmek istediğini bir kez daha beyan etmiş oldu. Peki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bu ziyarete ve Cumhurbaşkanı'nın sözlerine nasıl bakıyor? Oğuzhan Asiltürk ile Millet İttifakı nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı söyleniyor, bu iddia doğru mu? Yeni ittifaklar için kapıyı açıyor mu? Kulisler kaynarken dün akşam Sayın Karamollaoğlu’nu aradım ve tüm bu soruları kendisine sordum.

"Bu ziyaret size sürpriz oldu mu Sayın Genel Başkan?" diyerek girdim söze…

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar