GÜNDEM

Nagehan Alçı Bilim Kurulu üyesine itiraz etti!

Habertürk Gazetesi Yazarı Nagehan Alçı, 'Bilim Kurulu okulların açılmasını ne zaman bir öncelik haline getirecek?' adlı yazısında bilim kurulu üyesine itiraz ederek sert açıklamalarda bulundu.

Nagehan Alçı Bilim Kurulu üyesine itiraz etti!

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, bugünkü yazısında 'Bilim Kurulu okulların açılmasını ne zaman bir öncelik haline getirecek?' diyerek bilim kurulu üyesine çıkıştı. 

Nagehan Alçı, çocukların evde kalmasının onlara zarar verdiğini belirterek, 'Yapmayın Sayın İlhan! Hakikaten artık yeter. Bu salgının ana hedefi dahi olmayan çocukları, kendi geleceğimizi daha ne kadar eve hapsedeceğiz?' şekilnde sitemde bulundu. 

İşte o yazı... 

Manzara yukarıda anlattığım gibiyken dün Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan "Okulların açılıp açılmayacağını değerlendirmek için şu an erken, belki mart ortasında yeniden değerlendirilebilir" diyordu!

Yapmayın Sayın İlhan! Hakikaten artık yeter. Bu salgının ana hedefi dahi olmayan çocukları, kendi geleceğimizi daha ne kadar eve hapsedeceğiz?

Yazının tamamı için tıklayın... 

Toplumun diğer kesimlerini koruyacağız diye çocuklarımızı hasta etmeye başladık. Ekrana bakmaktan ciddi bir göz sıkıntısı baş gösterecek. Hareketsizlikten dolaşım bozukluğu olacak. Akranlarından uzak oldukları için asosyalleşme başlayacak.

Gelişmiş birçok ülkedeki bilim insanları nasıl ki "Okulları açık tutmak temel hedeftir" deyip gerekirse diğer yerleri kapatıp, okulları açık tutmayı salık veriyorlarsa siz de okul meselesinin bir öncelik olması gerektiğini görün lütfen...

Artık çocuklar için hayat eve sığmıyor!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar