GÜNDEM

Nagehan Alçı aklına takılanları sordu: Madem yasak nasıl gidecekler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün alınan yeni kararları açıkladı. Buna göre 65 yaş üzeri ve 18 yaş altına kısıtlama devam ediyor. Habertürk yazarı Nagehan Alçı da yeni açıklanan bu kararlarda bir noktaya takıldığını söyledi.

Nagehan Alçı aklına takılanları sordu: Madem yasak nasıl gidecekler?

Normal hayata adım adım dönüyoruz. Bu kapsamda dün Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları duyurdu. Habertürk yazarı Nagehan Alçı da "Bu kararlar yeniden hayata kavuşmak gibi… Dinlerken derin bir nefes aldım " dedi ve kafasını kurcalayan soruyu sordu. Alçı şu ifadeleri kullandı:

0-18 yaş arası sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor ama kreşler açılıyor. Sokağa çıkması yasak olan minikler kreşe nasıl gidecek?

Başka bir soru da şu: Madem kreşler açılabiliyor okullar neden açılmıyor?

Hayata dönüş

Büyük tutsaklık adım adım bitiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün ilan ettiği ajandaya göre 1 Haziran’dan itibaren şehirlerarası seyahat kısıtlaması kalkıyor, lokantalar, cafeler, parklar açılıyor. Plajlar, havuzlar, spor salonları faaliyete geçiyor.

Bu kararlar yeniden hayata kavuşmak gibi… Dinlerken derin bir nefes aldım sevgili okurlar…

Şimdi yine “Ama çok erken değil mi? Bunun altında bir iş var. Kesin yeniden patlama yaşanacak” gibi yorumlar yapılacaktır ama şunu unutmayalım, Mart ortasında bu kriz ülkemizde baş gösterdiğinden beri hep kabus senaryoları konuştuk. Ama çok şükür bu senaryolar gerçekleşmedi. Bakın rakamlarda korkutucu bir durum yok.

SOKAĞA ÇIKMALARI YASAK OLAN MİNİKLER KREŞE NASIL GİDECEK?

Yalnız dün Cumhurbaşkanının açıkladığı yeni kararlarda bir yere takıldım. 0-18 yaş arası sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor ama kreşler açılıyor.

Sokağa çıkması yasak olan minikler kreşe nasıl gidecek?

Başka bir soru da şu: Madem kreşler açılabiliyor okullar neden açılmıyor?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar