GÜNDEM

Mustafa Yaman: Milli Gazete 10 yıl hapis yatmamı engelledi

ByLock kullandığı iddiasıyla tutuklanan Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Yaman, serbest kaldıktan sonra Milli gazeteye teşekkür etti.

Mustafa Yaman: Milli Gazete 10 yıl hapis yatmamı engelledi

ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla 175 gündür tutuklu yargılanan Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Yaman, tahliye sonrasında Millî Gazete’yi ziyaret etti.

Yaman hapisten çıkmasının en önemli nedeninin Millî Gazete olduğunu söyledi.. "Millî Gazete 10 yıl hapis yatmamı engellemiştir" diyen Yaman, 'Dava sürecimde biz mağdurları asla yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’na da özellikle teşekkür ediyorum, Allah ebeden herkesten razı olsun” diye konuştu.

Yaman, “Millî Gazete hakikaten benim dava sürecinde belki de 10 yıl hapis yatmamı engellemiştir. Beni bir kenara bırakın bu süreçte on bir bin kişinin kurtulmasına vesile oldu. Burada Millî Gazete’nin ısrarlı ve kararlı tavrı ile bu davanın çözüldüğüne inanıyorum. Dava kardeşlerimizin bizlerden emin olması ve kararlılıkla arkamızda durması bizlerin hapisten kurtulmasına ve masum birçok insanın kurtuluşuna vesile oldu” şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar