GÜNDEM

Mustafa Ceceli'den yeni hamle! İntizar'dan sonra...

Şarkıcı İntizar hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldıran Mustafa Ceceli, bu kez çocuğunun velayetiyle ilgili mahkemelik olduğu eski eşi Sinem Gedik’ten korunma talep etti.

Mustafa Ceceli'den yeni hamle! İntizar'dan sonra...

Eski eşinin yaptığı açıklamalar nedeniyle kişilik haklarının zedelendiğini öne süren Mustafa Ceceli’yi haklı bulan mahkeme, Sinem Gedik’in 2 ay süreyle eski kocasına yaklaşmamasına, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

SİNEM GEDİK'İN İTİRAZI REDDEDİLDİ
Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre mahkeme, karara itiraz eden Sinem Gedik’in talebini de reddetti.

NE OLMUŞTU?
Mustafa Ceceli, oğlu Arın'ın (7) velayetini almak için eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar arasındaki ilişkinin video görüntülerini 3 Temmuz 2018'de dava dosyasına eklemişti.

Sinem Gedik'in, Kanlıca'daki evinin yatak odasına gizli kamera yerleştirmek suretiyle elde edilen bu mahrem görüntüler kamuoyunda büyük tepki gördü. Şarkıcı daha sonra konuyla ilgili açıklamalar yapan İntizar ve Sinem Gedik'ten korunma talep etti ve talebi kabul edildi.

*Mustafa Ceceli'nin belediyeler tarafından konserleri iptal edildi.

'İFTİRA ATIYORSAN BUNUN ALTINDAN KALKAMAZSIN'
Mustafa Ceceli önceki akşam Antalya'da verdiği konserinde kendisiyle ilgili gündemde yer alan haberlere yanıt verdi.

Mustafa Ceceli sahnede, "Eğer gerçekten inanıyorsan, size İslam'ın şartının 5 değil 25 olduğunu da iddia etsen ona inanırsın. İftara atıyorsan bunun altından kalkamazsın. Biz çocuklarımıza da bunu öğrettik. Hakkımda hiçbir bilgi sahibi olmadığınız konuda da konuşmamanız gerekir. " sözleriyle de kendisini dinlemeye gelenlere ayrıca teşekkür etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar