GÜNDEM

Murat Yetkin yazdı: Erdoğan'dan sonra en güçlü isim Soylu

Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinesinde istifa ettikten sonra 'gitme kal' dediği ve övgüler dizdiği tek güçlü örneğin Süleyman Soylu olduğunu belirtti.

Murat Yetkin yazdı: Erdoğan'dan sonra en güçlü isim Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası ve bu istifanın kabul görmemesi, gündemde yer almaya devam ediyor. 

Birçok farklı yorum yapılmasına karşı Soylu'nun Erdoğan'dan sonraki en güçlü isim olduğuna ilişkin yorumlar ağırlık kazandı. 

Konuyu gündemine alan Murat Yetkin de Soylu hadisesinin başka bir örneğinin olmadığını belirtti ve Erdoğan'dan sonra en güçlü isim olduğunu yineledi.

İşte o yazı:

Şöyle bir soru soralım. Bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabinesinde başka hangi bakan istifa ettiğini kamuoyuna açıklar ve Erdoğan ona “gitme kal” der? Hatta halkayı genişletelim: Cumhurbaşkanlığı ekibinden kim görevinden istifa ettiğini Twitter hesabından açıklar da Erdoğan “Gitme, kal” deyip, televizyonların canlı yayınladığı konuşmasında ona övgüler düzer? Ya da TBMM’den?
Bence Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ya da MİT Başkanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ya da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gibi tahminlerinde bulunup şansınızı zorlamayın. Elimizde yalnızca bir örnek var, o da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar