GÜNDEM

Murat Kapki, tartışmasına Sevilay Yılman da girdi ve Şebnem Bursalı'yı uyardı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz vermek için 2 milyon lira para veren ve hakkında FETÖ iddiaları olan Murat Kapki ile ilgili Şebnem Bursalı'yı uyardı.

Murat Kapki, tartışmasına Sevilay Yılman da girdi ve Şebnem Bursalı'yı uyardı

Radyo, Televizyon ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen ödül töreni tartışılmaya devam ediyor. Daha önce Fuat Uğur ve Cengiz Er'in gündeme getirdiği ödül alanlar listesinde yer alan Murat Kapki konusu, bu kez de Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın gündeminde. 

Yılman, Kapki ile ilgili iddiaların yenilir yutulur cinsten olmadığını ifade etti ve dernek başkanı Şebnem Bursalı'yı uyardı. 

İşte o yazı:

İşin içinde para, pul, bağış filan olduğundan oldum olası dernekleşme işlerine mesafeliyimdir.

Onlarca kez teklif almışımdır başta meslekle alakalı olmak üzere değişik alanlardaki derneklerin kuruluşunda veyahut da yönetim kurulunda yer almam yönünde ama…

Hepsini de; “Bana göre değil bu işler” deyip geri çevirmişimdir.

Son günlerde bizim mahallenin en popülerlerinden biri olan RTGD (Radyo, Televizyon ve Gazeteciler Derneği) ile ilgili havada uçuşan iddiaları ve meslektaşlarımızın tartışmalarını görünce de böyle bir prensibe sahip olduğum için ne kadar övündüm kendimle anlatamam.

Neresinden baksanız tam bir skandal tam bir rezalet!

Bu bomba iddiaların kaynağı olan son ödül töreninin sizlerin de mutlaka radarına girmiş olduğunu düşünüyorum zira organizasyon Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenmiş ve ödüller de bizzat Sayın Cumhurbaşkanı tarafından takdim edilmişti.

(Tabii bu arada Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı Habertürk’e ödülün layık görülmemesi de kamuoyunun epeyce dikkatini çekmişti.)

Neyse uzatmayayım ve bu son ödül törenine ilişkin ortaya atılan ve dernek başkanı ve yönetiminden izahat bekleyen o iddiaları paylaşayım.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar