GÜNDEM

Murat Çiçek'ten Cüneyt Özdemir'e yanıt geldi

Gazeteci Murat Çiçek, kendisini ve Melih Altınok'u anarak "amigolar, propaganda adamları, getir götürcü adamlar" ifadelerini kullanan Cüneyt Özdemir'e Kanal 24 canlı yayınında cevap verdi. Çiçek, Özdemir'in "masamıza oturmaktan korktu" dediği o anı da anlattı.

Murat Çiçek'ten Cüneyt Özdemir'e yanıt geldi

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın ABD'nin prestijli gazetelerinden Washington Post gazetesinde yayınlanan yazısından yola çıkarak medya dünyasına ve gazetecilere elştirilerde bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir; Aslı Aydıntaşbaş, Cansu Çamlıbel, Murat Yetkin gibi isimlerin gerçek gazeteciler olduğunu söylemiş, "Ak Parti kaliteli gazetecilerle ilişkiyi kopartmış durumda" demişti.

Özdemir; Murat Çiçek, Melih Altınok isimlerini vererek "amigolar, propaganda adamları, getir götürcü adamlar" ifadelerini kullanmıştı.

MURAT ÇİÇEK'TEN YANIT GELDİ

Cüneyt Özdemir'in "medyada reform yapmalısınız" mesajını paylaştığı tweetini RT eden Murat Çiçek, "Reform yaptığı, sırça köşklerinizi yerle bir ettiği için feveran ediyorsunuz ama nafile. Geçti o günler cancağızım, geri gelmez bir daha. Saat 11'i bekle. @yirmidorttv de Günün Manşeti'nde fazlası var" dedi. Enver Aysever'i de etiketleyen Çiçek, "Sen de izle @enveraysevera Yüreğin soğur belki" ifadelerini kullandı.

ÇİÇEK'TEN ÖZDEMİR'E: CV'MLE DÖVERİM SENİ

Çiçek, 24 TV yayınındaysa Özdemir'in açıklamalarına sert cevaplar vererek şunları söyledi:

"Benimle ilgili Youtube'da video yayınlamış 'Biz olmazsak siz de yoksunuz' şişik egosuyla hala ortalarda gezinebiliyorlar, fakat millet bunların palyaço olduğunu görüyor. Bunlar mevzuyu anlayamıyor hala. Bunların sırça köşklerini yerle yeksan etti Erdoğan. Bunlar hala kendilerini dokunulmaz, ulaşılamaz noktalarda olduklarını falan zannediyorlar. Türlü numaralarla, onların tabiriyle 'Saray'a yanaşmaya' çalışıyorlar. Erdoğan'ın etrafı bile bunlara yüz vermiyor. Köpeksiz köyde değneksiz gezmeye alıştıkları ve kendilerini hep yukarılarda bir yerde konumlandırıp geri kalanları zenci olarak, köle olarak gördükleri için hala bu düzenin devam ettiğini zannediyorlar. Hakikaten geçti o günler Cüneyt, Yapmış olduğunuz numaralar, ayak oyunları, kaydırmalar şunlar bunların dönemleri bitti. Bütün çırpınışlarınız bitti."

Çiçek, Özdemir'in Aslı Aydıntaşbaş'ın Washington Post'ta yayınlanan yazısına yönelik övgülerine de şu ifadelerle yanıt verdi:

"Mesele kalite ortaya koymakla ilgili bir durumsa mailini gönder CV'mle döverim seni. Bu ülkede İngilizce'yi bir tek siz bilmiyorsunuz ya! Bir de o "Biden" değil "Biden" telafuzunu da düzgün yap. Washington Post! Türkiye aleyhine bir yazı yazmak istiyorsan hemen yazarım Washington Post'ta. Tamam Youtube'cu olmuşsun. Tıklanma uğruna bir sürü mevzular yapıyorsun. Şimdi uçağa alınmamanın, ekibe dahil edilmemenin kuyruk acısı var bunlarda."

Murat Çiçek, Cüneyt Özdemir'in "masamıza oturmaktan korktu" dediği o anıya ilişkin de şunları söyledi:

"Bu, gündüz tweet atmaktan çok yorulmuş. Masaya çökmüş, oturmuş, yemek bekliyor. Oraya mı oturacağım, dedim. Göz göze geldik. Bu adamın oturduğu masaya oturmam, dedim. Döndüm başka masaya geçtim. Bozuldu. Oradan kuyruk acısı var."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum