GÜNCEL

Murat Çiçek, Fatih Altaylı'ya ateş püskürdü: Aynı mesleği yapmaktan utanç içindeyim

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, HaberTürk yazarı Fatih Altaylı‘yı çok sert eleştirdi. Çiçek, 'hala aynı mesleği icra ediyor olmaktan dolayı utanç içerisindeyiz, içindeyim' dedi.

Murat Çiçek, Fatih Altaylı'ya ateş püskürdü: Aynı mesleği yapmaktan utanç içindeyim

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç’in, Türkiye’nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri ve köşe yazılarını ele aldıkları ‘Günün Manşeti’ programında, Murat Çiçek, Fatih Altaylı'yı hedef aldı.

Çiçek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Habertük yazarı ve Teke Tek programı sunucusu Fatih Altaylı arasındaki ‘aşı’ polemiği’ ne değinerek  ‘Fatih Altaylı ile aynı mesleği yapmaktan utanç içindeyim!’ diyerek sert çıktı. 

İşte, 24 TV  Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek’in Fatih Altaylı’ya o eleştirisi;

“Hala bir televizyon kanalında çalışıyor olması bir gazetede köşe yazıyor olması HaberTürk‘ün ayıbıdır! Bu hususta, hiç öyle geride durmayacağım bu hususları da sürekli hatırlatmaya devam edeceğim. ‘Başörtülülerin takipçisi olacağım. Kendime görev addettim’ diyen 28 Şubat’ın postal yalayıcısı Fatih Altaylı‘nın dediğim gibi hala aynı mesleği icra ediyor olmaktan dolayı utanç içerisindeyiz, içindeyim. Kendisinin böyle bir utanç içerisinde olmadığının da farkındayım. Çünkü kadınlara en ağır hakaretleri yapan, kadınlara yönelik cinsel saldırılarda yazısıyla bulunan bundan da hiç gocunmayan baş örtülülere en ağır küfürleri eden çok alçakça küfürler eden ve bundan da henüz özür dilemeyen hala bu mesleği icra edebilecek yer bulan Fatih Altaylı ile aynı işi yapmaktan utanç duyduğumu ifade ediyorum . Aynı utanç HaberTürk içinde geçerlidir. Patronu Kenan Tekdağ içinde geçerlidir. Kenan Tekdağ patron derken esas patronu Londra’da olduğu için söylemiyorum.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum