TV HABER

Murat Boz'dan tarihi Hülya Avşar itirafı

Hülya Avşar, yeni sezonun ilk sohbetini Murat Boz ile gerçekleştirecek.

Murat Boz'dan tarihi Hülya Avşar itirafı

Hülya Avşer, Türk popunun önemli isimlerinden  Murat Boz’la O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğinin nasıl başladığını, oyunculuğa bakışını, sevgilisi Aslı Enver’le ilişkisini ve yeni projelerini konuştu.

Türk popunun önemli isimlerinden Murat Boz’la O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğinin nasıl başladığını, oyunculuğa bakışını, sevgilisi Aslı Enver’le ilişkisini ve yeni projelerini konuştu. Murat Boz Hülya Avşar’a hakkında merak edilen her şeyi tüm içtenliğiyle anlattı.

“Sahneye çıkmaya, şarkı söylemeye korkardım.”

14 yaşına kadar sahne çıkmaya korkardım.  İlk söylediğim şarkı Kayahan'dan "Yemin Ettim" oldu. Şarkıcılıktan çocukluğumdan bu yana hep korktum. Şarkıcı olduğum için önce anneme; sonra babama dua ediyorum. Beni Murat Boz yapan onlardır.

“Babam futbolcu olmamı istiyor, annem müzisyen olmamı istiyordu.”

Türk halkının beni tanımasında müziğim ön planda tabi ki ama en önemli mecra "O Ses Türkiye", "Acun Ilıcalı" ve "Hülya Avşar" olmuştur.

“Hülya Avşar sayesinde O Ses Türkiye’de jüri üyesi oldum.”

Murat Boz, "O Ses Türkiye" kadrosuna katılmasında Hülya Avşar'ın önemli bir rolü olduğunu açıkladı. Acun'un "Murat, O Ses'te olsun mu?" sorusu üzerine Hülya Avşar kızına danışmış. Zehra'nın ve arkadaşlarının Murat Boz hayranı olması nedeniyle Murat Boz, O Ses Türkiye’de jüri üyeliğini almış. Murat Boz bu açıklamayı yaptıktan sonra “beni tanımalarına neden olan şey "Acun" , "O Ses" ve "Hülya Avşar"dır” diyor ve 6 sezondur ekrana gelen yarışmanın karakteriyle ilgili gerçek bilgileri verdiğini söylüyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar