GÜNDEM

Murat Başoğlu'ndan takipçisine skandal küfür!

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile bir teknede ilişkiye girerken objektiflere takılan ve zor günler geçiren Murat Başoğlu, takipçisi kendisine olumsuz yorum yapınca çileden çıktı ve küfür etti.

Murat Başoğlu'ndan takipçisine skandal küfür!

1.5 yıl önce Bodrum'daki bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu müstehcen görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Ne güzel yanıyor odunlar" notunu düştü. Takipçileri bu paylaşım üzerinden kendisine olumsuz yorumlar yapmaya başlayınca da ünlü sunucu çileden çıktı.
Başoğlu'nun "Ne güzel yanıyor odunlar" notuna bir takipçisi, "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" yorumunu yaptı. Bu sözler üzerine küplere binen sunucu, takipçicilerine şunları söyledi;

"Arkadaşlar hayatımda hiç bir sosyal medyada adam satın almadım yazanlara bakılırsa adam değiller, o yüzden para etmezler burada olmak istemeyen s... olup gitsin"

Murat Başoğlu'ndan takipçisine skandal küfür!

Murat Başoğlu öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede ilişkiye girerken objektiflere yakalanmıştı. Ünlü sunucu önce bu kişinin Rus uyruklu bir kadın olduğunu iddia etmişti. Sonrasında teknedeki kişinin Burcu Başoğlu olduğu ortaya çıkmıştı.

Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada geçen mart ayında her iki sanık için beraat kararı çıkmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar