GÜNCEL

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan 'helikopteri düşüren jet operasyonu' iddiası

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, babasının helikopter kazasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan 'helikopteri düşüren jet operasyonu' iddiası

CNN Türk'te yayınlanan "Ne oluyor?" adlı programda gazeteciler Göksu Öngören ile Nedim Şener'in sorularını yanıtlayan Furkan Yazıcıoğlu, helikopterin radardan nasıl çıktığını anlatıp çarpıcı açıklamalarda bulundu. BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, "İki tane jet var burada ve alt alta uçuş yapıyorlar. Birbirlerine 80 metre daha yakın uçuş yapıyorlar. Bunu yapmalarının sebebi altta kalan jetin radarda görünmemesi. İki jet uçuyor ama radarda tek jet olarak görülüyor" dedi. Yazıcıoğlu, "Muhsin başkan, ömrünü hizmetle geçirdi vatan ve millete. Bu devletin ona verebileceği tek bir şey var: Adalet. Biz onu bekliyoruz. Başkan ve yanında vefat eden arkadaşları bu hakka kavuşsunlar" dedi.


Furkan Yazıcıoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Yapılan çalışmalarda Bylock yazışmalarında bizim olayımız ile alakalı suikast ile ilgili bir bölüm var. Burası çok önemli daha sonraki bu Abdullah Önder ve Kamil Bakum'un itiraflarında da bunlar görüldü ve kabul edildi. Şimdi burada bu cihazı söken askerlerin avukatlıklarının üstlenilmesi noktasında bir asker imamdan talimat geldiği emir geldiği bu emrin uygulandığı daha sonra dosya Malatya Özel Yetkili Savcılıktan alınıp tekrar Maraş'a gönderildiği dönemde bu ilişkinin ortaya çıkmasından endişe edildiği ve bu endişenin ortadan kaldırılması için apar topar o dönemin (bölge imamı) Türkiye imamı olan Kocakurt'a gidildi (Barbaros Kocakurt'a gidildi) ve bunun da hızlı bir şekilde kendi ifadeleriyle Bylock'ta geçen ifadelerle büyüklerine ilettikleri büyükte FETÖ elebaşı bunun Amerika'ya gidilerek bizzat Amerika'ya gidilerek görüşüldüğü derhal avukatlığın ellerinden çektirilmesi talimatının gittiği ve FETÖ elebaşının sürecin en sıkıntılı aşamalarından biriydi diye ifadede bulundu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar