GÜNCEL

Muharrem Sarıkaya'ya göre Muharrem İnce kendini sıyırdı! Peki, kim bu CHP'li?

CHP'liler öfkeli gündem kaynıyor... Rahmi Turan'ın 'Külliye'deki görüşme' iddiası sonrası herkesin dilinde aynı soru var 'Kim bu CHP'li?' Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya da isim vermeden konuya değindi.

Muharrem Sarıkaya'ya göre Muharrem İnce kendini sıyırdı! Peki, kim bu CHP'li?

Sözcü yazarı bombayı ortaya bıraktı ve yurt dışına çıktı şimdi tüm yazarların gündeminde bu sır isim var... Herkes her şeyi bir kenara bıraktı ve Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü iddia edilen CHP'li ismi arıyor.

Ortaya çeşitli isimler atılıyor. Bazılarına göre bu Muharrem İnce bazılarına göre ise Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen isim...

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bu meselede ismi geçen Muharrem İnce'nin iyi bir çıkışla bu listeden kendini sıyırdığını belirtti. 

Sarıkaya geriye CHP’de genel başkan olmaya yatkın isimler kaldığını belirtti.

Aranan CHP’li…

Bir dönem umum neşriyat müdürlüğümü de yapan, meslek büyüğüm Rahmi Turan bombayı atıp yurt dışına çıktı

Ankara’da dün sabahtan itibaren başta ana muhalefet partililer olmak üzere Rahmi Ağabeyin (Turan) yazısında ileri sürdüğü partiye genel başkan olmak isteyen ve bu konuda destek almak için Cumhurbaşkanlığına giden CHP’linin kim olduğunu araştırdı.

Rahmi Ağabey (Turan) bu kişiyi aradığını ve ulaşamadığı için ismini yazmadığını köşe yazısında dile getirdi, kim olduğu hakkında ise herhangi bir ipucu vermedi, sadece Külliye’deki kaynağının bu ismi kendisine söylediğini belirtmekle yetindi.

Bu söz bile CHP’de bu kişinin kim olduğu konusunda tahmin çarkının son sürat dönmesine yetti

Muharrem İnce, oldukça iyi bir çıkışla tepkisini ortaya koydu ve bu kişinin açıklanmasını istedi, böylece kendisini aranan isim listesinden ayırdı.

Geriye ise CHP’de genel başkan olmaya yatkın isimler kaldı…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar