GÜNDEM

Muharrem Sarıkaya'dan 15 Temmuz ile ilgili uyarı

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, 15 Temmuz 2016 akşamı yapılanın bir iç işgal, darbe hareketi olduğunu hatırlatarak; 15 Temmuz’un üzerinde siyaset yapılıp, çekişmelerin yaşanacağı bir gün olmadığı konusunda uyardı ve toplumda herkesin bu hain darbe girişimine gerekçe sunmadan karşı çıkması gerektiğini köşesine taşıdı.

Muharrem Sarıkaya'dan 15 Temmuz ile ilgili uyarı

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bugün kaleme aldığı yazısında, darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçtiğini hatırlatarak, darbe hakkında pek çok şeyin yazılıp çizildiğini, FETÖ'nün devlet içinde örgütlendiğine dair tartışmaların yapıldığını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti "Şurası açık ki 15 Temmuz 2016 akşamı yapılan bir iç işgal; darbe hareketiydi. Bu hareketi başarısız kılan da bu ülkenin evlatları oldu; 251 canını feda ederek demokrasisine karşı girişilen eylemi anında bastırdı."

15 Temmuz'un acaba, fakat tartışmalarının yapılacağı bir gün olmadığını belirten Sarıkaya, "Siyasetinin yapılacağı, üzerinde siyasi çekişmenin yaşanacağı bir gün de değil. Açıktır ki 15 Temmuz yabancı istihbarat örgütlerinin de güdümünde hayata geçirilmeye çalışılmış bir darbe girişimi. Devletin içine önce polis, ardından asker içinden sızıp, devletin silahını vatandaşına karşı kullanarak işgal gerçekleştirme çabası." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar