GÜNCEL

Muharrem İnce'nin ruh halini anlatan en iyi iki kelime! Türkiye yazarı paylaştı

Rahmi Turan'ın iddiası sonrası ortalık fena karıştı. Yaşananların ardından iftiraya maruz kalan Muharrem İnce, önce sosyal medyada ardından yaptığı yazılı açıklamalarla tepkisini dile getirdi . Son olarak da Yalova'da geçti basın mensuplarının karşısına... Türkiye yazarı Fuat Uğur da İnce'nin bu son toplantıdaki hal ve tavırlarına takılmış.

Rahmi Turan'ın iddiasında iftiraya maruz kalan CHP'li Muharrem İnce tüm bu yaşananların ardından 'isteyen herkes gelebilir' diyerek Yalova'da bir basın toplantısı düzenledi. İnce'nin bu toplantıdaki halleri Türkiye yazarı Fuat Uğur'un dikkatini çekmiş. 

İnce'nin sanki kendisine yaşatılan durumun keyfini çıkarıyormuş havasında olduğunu belirten Türkiye yazarının bu durum için arayıp da bulamadığı cevabı  Akşam gazetesinden Serkan Fıçıcı paylaşmış: Mutlu mağdur!

"Mutlu mağdur" olmayı bırak, hesap istim üzerindeyken görülür
 
Muharrem İnce’nin televizyonlarda ve basın toplantısında; sanki içine düşürüldüğü kötü durumdan zevk alıyormuşçasına konuşuyor da konuşuyor olmasına, yüzünden gelip geçen o tuhaf gülümsemelere baktığımda anlamlandıramadığım bir duyguya kapıldım.
 
Sanki kendisine yaşatılan bu durumun keyfini çıkarıyordu.
Geçmişten beri CHP’deki birtakım karanlık odaklar tarafından sürekli İnce’ye kumpas kuruluyor, o da anlatıp duruyordu başına gelenleri. Son olay, en kallâvisi oldu ve sanırım ilgi odağı hâline geldiği, tüm Türkiye ondan bahsettiği için Muharrem İnce’nin en çok hoşuna giden tezgâhtı.
Gözlemlediğim ruh hâlinin bir anlamı olmalıydı. Bir söz, bir sıfat ya da kalıp bir cümle, bu durumu izah edebilirdi ancak. Düşünüp dururken Akşam gazetesinden Serkan Fıçıcı o istediğimi Twitter’dan paylaştı:
Mutlu mağdur!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar