POLEMİK

Muharrem İnce neden CHP kanallarına çıkarılmıyor? Bomba Merdan Yanardağ detayı

Muharrem İnce'nin Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamalardaki "Tele 1, Halk TV ve KRT beni ekrana çıkartmıyor" sözleri TV100'deki Sağlı Sollu programında tartışıldı.

Muharrem İnce'nin Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamalar medya dünyasına bomba gibi oturdu. 

İnce, "Beni Halk TV, Tele 1 ve KRT'ye çıkarmıyorlar" dedi ve medya dünyası bir anda muhalif medyaya dikkat kesildi.

Şirin Payzın ve Merdan Yanardağ'dan gelen açıklamaların ardından TV100'deki Sağlı Sollu programında da bu konu dile getirildi.

Programda muhalif medyanın durumunu eleştiren Hadi Özışık, Merdan Yanardağ ve Sedef Kabaş'ı eleştirince Barış Yarkadaş ile Özışık arasında tartışma yaşandı. 

Özışık, "Şimdi biz bunu eleştirirken, sizin de içinde olduğunuz medya grupları sanki hiç hata yapmıyorlarmış, sütten çıkmış ak kaşık gibi, adam gibi gazetecilik yapıyorlarmış gibi öyle bir yansıtıyorsunuz ki..."

Siz şunu iddia etmiyor musunuz? Biz daha temiz, daha özgür medyayız?.. Bakın Can Ataklı ekrana çıkıyor "Ekrem İmamoğlu yol yapmadı" diyerek eleştiride bulunuyor. Akşam televizyonun sahibi ekrana çıkıyor, Türkiye'nin gözünün içine baka baka şu ifadeyi kullanıyor "Arkadaşımız can ataklı hata yapmıştır. Kendisi zaten özür dilemiştir." Elleriyle de göstererek "Biz de hem nalına hem mıhına olmaz. Ekrem Başkana vurmayacağız. Bizim hedefimizde Tayyip Erdoğan var." Böyle bir gazetecilik olur mu?" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE'NİN HABER DEĞERİ YOK MU?

Allah aşkına Gürkan (Hacır) bu senin içine siner mi? Muharrem İnce dün diyor ki "Beni televizyona çıkarmıyorlar." Şerhini koyarak söylüyorum.

Şirin Payzın diyor ki medeni bir şekilde "Ben sizi davet ettim. Siz geldiniz" diyor. Şimdi bir gazetenin patronu dönüp şöyle bir tweet atar mı? "Biz siz de haber değeri görmüyoruz. Sizi ağırlamayı bu yüzden istemiyoruz."

Merdan Yanardağ, Muharrem İnce'ye yazıyor diyor ki senin haber değerin yok. ben seni ekrana çıkamıyorum.

Ya böyle bir gazetecilik anlayışı olur mu...

SEDEF KABAŞ'IN İMAMOĞLU GÜZELLEMESİ

Ardından Sedef Kabaş'ı eleştiren Özışık şunları söyledi:

Bugüne kadar "yandaş, yalaka, tetikçi" ifadelerini kullanıyor. Bakın dünyada böyle bir yalakalık görülmemiştir. Bir belediye başkanını ekrana çıkartıyorsunuz "Efendim o kadar karizmatiksiniz ki..." Ben gözümü kapattım "acaba Adnan hocaya mı hitap ediyorlar" dedim. Bir açtım ki Sedef Kabaş ve Ekrem İmamoğlu. Ve gazetecilik için utanç verici ifadeler.

Bu bölümde araya giren Barış Yarkadaş ise Kabaş'ı savunarak "Yahu ne var bunda. Öyle değerlendirmiş. Cumhurbaşkanı'na çıkıp "ne kadar dinamiksiniz, enerjiksiniz" diyorlar. Sedef Kabaş, bu ülkenin namuslu, emeğiyle yaşayan bir gazetecisi ya" ifadelerini kullandı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum