TELEVİZYON

Müge Anlı hakkındaki çirkin iddialara yanıt verdi!

Müge Anlı ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Anlı'nın avukatı bu iddialara cevap verdi ve 'Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir.' dedi.

Müge Anlı hakkındaki çirkin iddialara yanıt verdi!

 Müge Anlı, ekrana çıktığı son bölümde koronavirüs nedeni ile tedbir amaçlı yayına ara vermek zorunda kalabileceğinin sinyallerini vermişti. Anlı "Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz." demişti.

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, kendisine yazılan bir yorumda Müge Anlı'nın sadece evlenecek olmadığını aynı zamanda hamile olduğunu ileri sürdü.

Ortaya atılan çirkin iddiaların ardından Müge Anlı hamile şeklinde yapılan yorumlar ve yayılan asılsız bilgilere Müge Anlı cevap verdi. Bu çirkin iddiaya  Anlı avukatı aracılığıyla yanıt verdi.

İşte Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman'ın açıklaması...

Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.

Müge Anlı vekili,

Av. Eylem Kahraman

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar