TV HABER

Müge Anlı Güven Bana yeni bölümde İstiklal Marşı sorusu geceye damga vurdu

Müge Anlı'nın sunduğu "Güven Bana" yarışma programında dün akşam "İstiklal Marşı'nın bestelenen ilk iki kıtasında toplam kaç tane millet kelimesi vardır?" sorusu geceye damga vurdu.

Müge Anlı Güven Bana yeni bölümde İstiklal Marşı sorusu geceye damga vurdu

ATV'de perşembe akşamları yayınlanan ve Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışma programında dün akşam ekrana gelen yeni bölümde yine çok konuşulacak bir olay meydana geldi.

Yarışmacılar Pınar Sarıkaya ve Mete Atakan'a "İstiklal Marşının bestelenen ilk iki kıtasında toplam kaç tane millet kelimesi vardır?" sorusu soruldu. Yarışmacıların soru karşında bocalamasına ise Müge Anlı dahil ekran başındaki herkesi sinirlendirdi.

Müge Anlı Güven Bana yeni bölümde İstiklal Marşı sorusu geceye damga vurdu - Sayfa 2

Müge Anlı’nın sunduğu “Güven Bana” isimi yarışma programı dün akşam yine çok konuşulacak bir soru geceye damga vurdu. Yarışmacılara yöneltilen "İstiklal Marşı'nın bestelenen ilk iki kıtasında toplam kaç tane millet kelimesi vardır?" sorusu soruldu.

Sorunun cevap şıklarında ise 1,2,3 ve 4 şıkları bulunuyordu. Yarışmacılar uzun süre doğru yanıtı veremedi.

Müge Anlı Güven Bana yeni bölümde İstiklal Marşı sorusu geceye damga vurdu - Sayfa 3

Müge Anlı ise "Bunu insanlar izleyecekler ve ben sizi de eleştirmelerini istemiyorum,o yüzden ciddi bir şekilde biriniz okuyun diğeriniz sayıyı tutun. Çünkü yanlış söylüyorsunuz kelimeleri" uyarısından bulundu. Bunun üzerine yarışmacılar soruya cevap vermek için İstiklal Marşı’nın ilk iki kıtasını okumaya çalışsa da yapamadılar ve araya Müge Anlı girdi.

Müge Anlı yarışmacıların hatırlaması için İstiklal Marşı'nın ilk dizesini okudu. Daha sonra yarışmacılar şıklarda ki "3" doğru cevabı verseler de Müge Anlı dan tepki aldılar.

İŞTE O ANLAR



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar