TELEVİZYON

Müge Anlı da aynıydı Kenan İmirzalıoğlu da... Neden kostüm hiç değişmiyor?

Müge Anlı, Güven Bana da her hafta aynı kostümü giyip saçlarını da aynı model yapıyordu. Kim Milyoner Olmak İster'de de durum aynı. Seyirciler bu durumu merak edip "Başka elbiseleri yok mu?" diye soruyor. Cevabı Sabah yazarı Yüksel Aytuğ verdi.

Müge Anlı da aynıydı Kenan İmirzalıoğlu da... Neden kostüm hiç değişmiyor?

Müge Anlı her hafta kıyafetinden, saçına, makyajına kadar hep aynı şekilde çıktı ekrana. Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu da sürekli aynı kostümle... Peki ama neden? "Başka elbiseleri yok mu?" diye soran seyirciye cevap Sabah yazarından geldi.

Başka elbiseleri yok mu?

Müge Anlı, atv ekranlarındaki Güven Bana adlı yarışma programını sunarken her hafta aynı kostümü (siyah tunik/ etek) giyip saçlarını aynı şekilde yapıyor, aynı makyaj türünü kullanıyordu. Kim Milyoner Olmak İster?'i sunan Kenan İmirazlıoğlu'nu da sürekli aynı kostümle (siyah takım elbise, beyaz gömlek, siyah kravat) izliyoruz. Seyirciler bu durumu çok merak etmişler. Yakından Kumanda'ya sürekli "Başka elbiseleri yok mu?" soruları geliyor.
Efendim var tabii, olmaz mı... Gelin görün ki bu yarışmaların bölümleri, farklı günlerde çekilen parçaların birbirine montajlanması sonucu oluşuyor.
Bu nedenle görüntüde 'devamlılık' sağlanması adına sunucuların aynı görünmek için aynı kostümleri giymesi gerekiyor.
Mesele bundan ibaret.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar