KAZANDI

Mohammed Abu Taqiya Kazandı

Araştırmacı-Gazeteci, Filistin Sizinle Sözcüsü Mohammed Abu Taqiya, Fimed Derneği ile birlikte Filistin'de yaşanan insanlık dışı olayları basın yayın organları üzerinden haber yaparak farkındalık oluşturuyor. Bu gayreti neticesinde günlerdir, 10 kişinin şehit edildiği 20'si ağır 100 kişinin yaralandığı Cenin Mülteci kampından İsrail işgalcileri çekildiler. Mohammed Abu Taqiya Filistin'e sağladığı fayda ile sitemizin "kazandı" köşesinde yer aldı.

Mohammed Abu Taqiya Kazandı

Araştırmacı-Gazeteci, Filistin Sizinle Sözcüsü Mohammed Abu Taqiya Fimed Derneği ile birlikte yürüttüğü Filistin mücadelesinde o bölgede yaşanan olayları sıcağı sıcağına paylaşarak ve ekranlarda dile getirerek sosyal medya ve basın yayın organları üzerinden farkındalık oluşturuyor. 

"İşgalci İsrail güçlerinin Cenin mülteci kampından çekilmeye başladığına dair haberler geliyor.

Henüz yoğun bir şekilde havadan ve karadan saldırılar düzenleniyor. Zaman zaman çatışmalar yaşanıyor.

Çekilmek mi tuzak kurmak mı bunu gelen dakikalar gösterecek?"

Mohammed Abu Taqiya bu gayreti neticesinde günlerdir işgal altında olan ve 10 kişinin şehit edildiği 20'si ağır 100 kişinin yaralandığı Cenin Mülteci kampından israil işgalcileri çekildiler.

"Detaylar çok ancak şimdilik şunu söyleyeyim, Cenin Mülteci Kampındaki Filistinliler, kanları ve canlarıyla direnip işgalci İsrail'i yendiler."

Araştırmacı-Gazeteci, Filistin Sizinle Sözcüsü Mohammed Abu Taqiya, üstün gayreti neticesinde ve Filistin'e sağladığı fayda ile sitemizin "kazandı" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar